Digitale transformatie

Be transformative, op ieder moment

Nu GenAI deze tekst had kunnen schrijven is één ding duidelijk: de toekomst is hier. Waar het jarenlang is gegaan over hoe organisaties zich voorbereiden op die toekomst, is het nu hoog tijd voor een ander gesprek: hoe benut u de kansen, maar houdt u tegelijk ook zicht op de risico’s? Bij PwC geloven we dat u dat doet door de juiste mensen te versterken met de juiste technologie. Zo wordt technologie een middel dat u in staat stelt om slim op voorsprong te komen.

PwC helpt u graag slim gebruik te maken van cybersecurity, cloudtechnologie en AI. Zodat uw organisatie toekomstbestendig wordt en alle kansen van digitale innovaties gaat benutten.

Playback of this video is not currently available

0:00:20

Benieuwd welke digitale transformatie we in uw organisatie teweeg kunnen brengen?

Neem contact op en ontdek hoe wij u hierbij kunnen helpen

Be transformative met cybersecurity

Als organisatie zit u op een schat aan informatie, maar waarschijnlijk gebruikt u die data nog te weinig. Onder meer door een gebrek aan efficiënte tools. Het gebruik van data en de inzet van goede tools is van grote invloed op het vertrouwen dat uw klanten in uw organisatie hebben. Zij vragen zich vaak af of hun data wel veilig zijn. Als u wilt transformeren en nieuwe producten wilt ontwikkelen, is het verstandig dat u nadenkt over een manier waarop uw klanten die producten ook vertrouwen. Cybersecurity speelt een essentiële rol in het bevorderen van dit klantvertrouwen. Als u voldoet aan nieuwe wet- en regelgeving en data hacks en cyberaanvallen voorkomt, kunt u betrouwbare producten en diensten ontwikkelen en aanbieden en maakt u de weg vrij om te innoveren met nieuwe businesskansen en specifieke oplossingen in de cloud.

Lees meer over cybersecurity

Be transformative met cloudtechnologie

Als organisatie wilt u graag wendbaar zijn, kosten en risico’s verlagen en efficiënter werken. Een overgang van uw huidige, en wellicht verouderde, it-systemen naar een modern cloudbased platform en het ontwikkelen van een cloudstrategie en cloudoplossingen is dan een eerste stap. Gesteund door een krachtig ecosysteem van onze wereldwijde technologiepartners zoals Microsoft, SAP, Salesforce, Oracle en Workday, best practices, digitale middelen en onze kennis en ervaring geven we samen met u richting aan uw transformatie. En borgen we dat u kunt blijven presteren terwijl u transformeert. Uw nieuwe cloudplatform en meer agile operating modellen worden precies afgestemd op uw behoeften, waardoor u optimaal van de flexibiliteit en innovatiekracht van de cloud profiteert.

Lees meer over cloudtechnologie

Be transformative met AI

Als uw cyberrisico’s afgedicht zijn en uw digital operating model geïmplementeerd is, kunt u als organisatie uw voorsprong op de concurrentie verder uitbouwen. Meer dan ooit zijn data - de juiste informatie, tijdig en met de juiste kwaliteit - de echte onderscheidende elementen in uw digitale transformatie. Door steeds meer data te ontsluiten en te interpreteren, beschikt u over steeds meer, betere én voorspellende inzichten. De mogelijkheden van AI zijn mindblowing: met preciezere voorspellingen, scenarioplanning en analyses kunt u sneller, accurater, actueler en efficiënter werken. Door repetitief, standaardmatig werk te automatiseren creëert u bovendien meer tijd en ruimte bij uw medewerkers, waardoor zij meer waarde aan menselijke interacties kunnen toevoegen.

Lees meer over AI

Contact us

Veronique Roos-Emonds

Veronique Roos-Emonds

Partner, Raad van Bestuur, PwC Netherlands

Marcel Jakobsen

Marcel Jakobsen

Chief Digital Officer, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)61 206 60 16

Volg ons