Perscentrum

PwC vaart als enige Big4 kantoor mee tijdens Canal Parade

04 aug 2016

Tijdens de 20e editie van de Canal Parade vaart PwC als enige Big4-kantoor mee. Niet alleen homosexuelen zijn vertegenwoordigd op boot 68 maar alle diversiteitsnetwerken van PwC. Hiermee kiest PwC er bewust voor om er een diversiteitsboot van te maken.

Start-ups essentieel om Nederlandse steden slimmer te maken

13 jul 2016

De slimme oplossingen van start-ups zijn hard nodig, want in een verstedelijkt land als Nederland zijn de effecten van megatrends als technologie, demografie en klimaat het sterkst voelbaar in stedelijke regio’s.

Nieuwe partner- en directorbenoemingen PwC

06 jul 2016

Met ingang van 1 juli heeft accountant- en adviesbureau PwC 14 nieuwe partners en 32 nieuwe directors benoemd. Onder de nieuwe partners en directors bevinden zich 14 vrouwen.

Cyber security dienstverlening PwC versterkt door overname IAM specialist Everett

06 jul 2016

Met de overname van Everett, specialist op het gebied van Identity en Access Management (IAM), versterkt PwC haar snelgroeiende cyber security dienstverlening.

Onderzoek PwC laat zien dat maatwerk in pensioen nodig is

01 jul 2016

Een kwart van de huidige 65-minners heeft straks te weinig pensioen. Een aantal maatschappelijke trends (meer scheidingen, meer zzp-ers, te weinig aandacht voor financiële langetermijnplanning) zorgt ervoor dat het inkomen van de toekomstig gepensioneerden lager is dan van de huidige generatie.