Perscentrum

PwC en startup-event Slush kondigen samenwerking aan

11 nov 2015

PwC heeft zich verbonden aan Slush, een internationale non-profit organisatie die startups, tech talent, internationale investeerders en bestuurders van ondernemingen bij elkaar brengt.

Verschuiving R&D naar Azië ten koste van Amerika en Europa

06 nov 2015

De verschuiving van R&D-geld naar landen als China en India gaat ten koste van de Verenigde Staten en Europa (van 2 naar 3). Ook Nederlandse bedrijven geven steeds meer van hun R&D-geld uit in het buitenland.

Verschillen tussen de werkkapitaalprestaties van het MKB en de grootbedrijven in Nederland worden groter

04 nov 2015

Het ‘gat’ tussen de werkkapitaalniveaus en de daaruit voortvloeiende financieringsbehoefte van grootbedrijven ten opzichte van die van het MKB in de Benelux is het afgelopen jaar weer groter geworden. Dit blijkt uit het nieuwe ‘Bridging the Gap’ onderzoek van PwC.

IJ-prijs 2015 naar dancepionier Duncan Stutterheim

16 okt 2015

De jury wil met de toekenning van de IJ-prijs haar waardering uiten voor het feit dat Stutterheim niet alleen de dance-industrie op de kaart heeft gezet, maar daarmee ook Amsterdam als mekka voor danceliefhebbers.

Publieke reactie op AFM Dashboard 2015

14 okt 2015

Vandaag heeft de AFM de uitkomsten bekendgemaakt van het onderzoek naar de opzet van de maatregelen die accountantskantoren doorvoeren om hun cultuur, organisatie en processen te veranderen. Lees hier de publieke reactie van PwC aan de AFM.