Perscentrum

Strategy&: bedrijven verschuiven meer R&D-uitgaven van fysieke producten naar software en diensten

25 okt 2016

In 2020 hebben bedrijven het merendeel van hun uitgaven voor R&D verschoven van fysieke producten naar software en diensten. De noodzaak om het concurrentievermogen te behouden is de voornaamste reden waarom bedrijven hun R&D-budget verschuiven. Dat blijkt uit de studie ‘Global Innovation 1000’ van Strategy&. Het onderzoek werd dit jaar voor de 12e keer uitgevoerd.

PwC wint ‘Audit Innovation of the Year’ award

12 okt 2016

PwC’s data-auditing tool, Halo, heeft de prestigieuze ‘Audit Innovation of the Year’ award van het International Accounting Bulletin gewonnen. Halo stelt accountants onder meer in staat ongewone en inconsistente transacties te identificeren.

Omzet PwC stijgt met 7 procent

11 okt 2016

In ons jaarbericht blikken wij terug op ons boekjaar 2015-2016. We vertellen wat we gedaan hebben, wat goed ging en wat nog beter kan aan de hand van feiten, cijfers en verhalen.

PwC: personeelsbestand FS-industrie verder opgeschud

05 okt 2016

Het personeelsbestand van de financiële sector wordt opgeschud. Door enorme veranderingen qua technologie, regelgeving en de snel verschuivende verwachtingen van de klant, bestaat er een behoefte aan een ander soort medewerker.

Wereldwijde omzet voor boekjaar 2016 stijgt tot recordhoogte van USD 35,9 miljard terwijl PwC naar de toekomst kijkt

04 okt 2016

Het PwC-netwerk rapporteerde een totale bruto-omzet wereldwijd van USD 35.9 miljard voor het boekjaar dat eindigde op 30 juni 2016. Bij constante wisselkoersen (lokale valuta) steeg de totale wereldwijde omzet van PwC met meer dan 7%.