Perscentrum

Startupbootcamp en PwC breiden samenwerking uit

17 mei 2016

PwC is partner van het eerste uur en gaat nu participeren in de programma’s E-Commerce, Smartcities, Fintech & Cyber Security en een nieuwe Startupbootcamp programma in Eindhoven.

Universele internettoegang biedt 500 miljoen mensen een weg uit de armoede

17 mei 2016

Door iedereen op aarde te verbinden via het internet kan zeven procent van de wereldbevolking de armoedegrens ontstijgen. Het wereldwijde BBP zal met 6,7 biljoen dollar toenemen, zo blijkt uit een studie van Strategy&, onderdeel van de strategische adviespraktijk van PwC.

‘Licht aan het eind van de tunnel op oliemarkt’

02 mei 2016

In de tweede helft van 2016 zal de wereldwijde vraag naar olie naar verwachting geleidelijk aan toenemen. Maar tot aanzienlijke prijsstijgingen leidt dat niet in de nabije toekomst, zo stelt PwC in haar kwartaalupdate over de olieprijs.

G7 minder kwetsbaar voor besmettingsgevaar tussen bank en staat dan E7

19 apr 2016

De G7 heeft meer progressie geboekt dan de E7 als het gaat om het veiligstellen van overheidsfinanciën bij toekomstige bankfaillissementen. Wel blijft de grote concentratie van overheidsschulden bij banken een risico vormen, blijkt uit de Economy Watch April 2016.

Aandacht voor vitaliteit PwC’ers in Week van de balans

18 apr 2016

PwC gaat in de week van 18 tot en met 22 april haar ruim 4.400 medewerkers inspireren en stimuleren om bewuster te kiezen. De Week van de balans staat in het teken van allerlei onderwerpen die te maken hebben met vitaliteit zoals voeding, bewegen en ontspannen.