SDG Experience

Inspireert mensen om zich in te zetten voor de SDG’s.

De SDG Experience laat mensen de urgentie van de Sustainable Development Goals (SDG’s) inzien en toont tegelijkertijd hoe nieuwe technologie oplossingen kan bieden voor grote mondiale problemen. Deze ervaring laat zien hoe nieuwe technologieën en individuele acties kunnen bijdragen aan het behalen van de SDG's. De SDG Experience bestaat uit verschillende ervaringen, namelijk de SDG Dome, de SDG VR en de SDG Kids. Het vergroot op een innovatieve manier de bewustwording.

De SDG Experience is een spannende en interactieve manier om mensen en organisaties te inspireren actie te ondernemen voor de SDG’s. We hebben de SDG Experience ontwikkeld in samenwerking met Rooftop Immersive Studio.

Playback of this video is not currently available

0:00:50

The SDG Dome

De SDG Dome

Deze overweldigende ervaring combineert VR met een ononderbroken 360-graden-projectie van de grootste wereldproblemen. Als organisatie heeft u de mogelijkheid om de SDG Dome naar uw organisatie te laten komen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer over de SDG Dome

NextGen SDG Experience

Om de jongere generatie bewust te maken van de SDG's en hen enthousiast te maken om bij te dragen aan het behalen van deze doelen heeft PwC samen met Rooftop Immersive Studio en The Ark de NextGen SDG Experience ontwikkeld.

Meer over NextGen SDG Experience

SDG VR Experience

De SDG Pods en VR only reizen de wereld over om mensen te inspireren. Als organisatie heeft u de mogelijkheid deze experiences op uw eigen locatie en events neer te zetten. De content kan worden afgestemd op uw branche of andere wensen.

Meer over SDG VR Experience

Media & evenementen

Benieuwd naar publicaties, blogs en artikelen waarin de SDG Experience wordt genoemd? Of ben je benieuwd naar alle plaatsen waar de SDG Dome en aanverwante experiences zijn geweest? Klik hier voor een overzicht.

Meer over SDG Dome in de media

In samenwerking met:{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}

Contact

Wineke Ploos van Amstel - Haagsma

Wineke Ploos van Amstel - Haagsma

Chief Sustainability Officer, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)65 170 13 44

Volg ons