Evenementen

donderdag 4 september 2014

Alumni Event PwC Consulting

Op donderdag 4 september vindt het 2-jaarlijkse alumni-event van PwC Consulting plaats op ons kantoor te Amsterdam. Alumni van PwC Consulting zijn van harte uitgenodigd dit event bij te wonen.

woensdag 10 september 2014

Data-analytics en process mining voor risk, audit, data protection & control professionals

Op woensdag 10 september, 16:00, organiseren PwC en Coney een event voor Risk, Audit & Control professionals. De rode draad door het event is de stap van 1.0 naar 3.0.

maandag 15 september 2014

Seminar: Pensioenfondsen en IORP II

Op 27 maart heeft de Europese Commissie een wetsvoorstel voor nieuwe regelgeving voor pensioenfondsen (IORPs) uitgebracht. Het voorstel beoogt het verbeteren van governance en transparantie van deze fondsen in Europa en het bevorderen van cross-border activiteiten en lange termijn investeringen. Wij verwachten dat dit ook belangrijke gevolgen kan hebben voor pensioenuitvoeringsorganisaties.

donderdag 18 september 2014

Alumni bijeenkomst Amsterdam

We nodigen je van harte uit voor de jaarlijkse alumnibijeenkomst van kantoor Amsterdam op donderdag 18 september. Dit jaar vindt de bijeenkomst plaats in dierentuin Artis te Amsterdam waarbij we omringd worden door de cheeta’s en giraffen.

donderdag 18 september 2014

BTW Masterclass voor de financiële sector

Voor de 11de maal organsieren we de “BTW Masterclass voor de financiële sector”, een niet meer weg te denken evenement voor onze meest gewaardeerde klanten over belangrijke ontwikkelingen in de indirecte belastingen binnen de financiële sector.

woensdag 29 oktober 2014

Seminar Risicomanagement

PwC, Nyenrode Business Universiteit, Rijksuniversiteit Groningen en de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) hebben een grootschalig onderzoek uitgevoerd naar de status van Risicomanagement , het voordeel voor de organisaties, de technieken en ondersteunende systemen en software.