Jaarbericht 2022/2023

Als nieuwe raad van bestuur van PwC hebben wij het afgelopen jaar de focus nog meer gelegd op de samenwerking tussen onze klanten en onze collega's, die wij 'community of solvers' noemen. Wij geloven dat we tot betere oplossingen komen als we vraagstukken vanuit verschillende perspectieven en achtergronden bekijken.

Cruciaal daarbij is een cultuur waarin de focus ligt op het helpen van klanten om duurzaam te groeien en het waarderen van elkaars bijdrage. Waarbij we openhartig met elkaar en onze klanten kunnen praten.

In ons jaarverslag geven we voorbeelden van onze manier van werken en hoe klanten deze inspanningen ervaren. Het weerspiegelt ook onze ambitie om steeds zichtbaarder te worden met de bijdragen die we leveren aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken.

Agnes Koops-Aukes
Voorzitter raad van bestuur PwC Nederland

Jaarbericht 2023
Jaarbericht 2023
Jaarbericht 2023

Community of solver talks

In deze Community of solvers talks bespreken onze PwC-experts actuele onderwerpen en ontwikkelingen waar wij bij PwC veel aandacht aan besteden. Hoe helpen wij onze klanten met deze vraagstukken en hoe gaan wij er zelf mee om? En vooral: hoe creëren we positieve resultaten voor mensen, het bedrijfsleven en de samenleving? Bekijk ze nu.

Jaarbericht 2023
Jaarbericht 2023

Klantcases

Jaarbericht 2023

Boels

Na een lange carrière bij onder meer Shell is Jan Piet Valk inmiddels bijna vier jaar CFO bij het tweede gereedschaps- en machineverhuurbedrijf van Europa, Boels. Valk is een gedreven bestuurder en wil elke dag het maximale eruit halen om Boels verder te ontwikkelen en zijn mensen daarin te begeleiden. In gesprek met Ingeborg Smit, partner bij PwC, vertelt hij over de transformatie die het familiebedrijf doormaakt en hoe je mensen daarin meekrijgt.

Lees meer

Belastingdienst

De Fraude Signalering Voorziening (FSV) van de Belastingdienst wordt in 2020 gesloten. De FSV voldoet niet aan Europese privacywetgeving. Programmadirecteur Arjan Dikmans staat dan een grote opdracht te wachten: het herstellen van vertrouwen van de mensen die in de FSV stonden. Samen met Selwyn Moons, partner bij PwC, werkt hij aan dat grote hersteltraject en vertelt hij over het belang van transparantie. ‘Het herstellen van vertrouwen kan alleen als je het zelf ook uitdraagt.’

Lees meer

Jaarbericht 2023
Jaarbericht 2023

Roompot

In april 2023 kreeg Roompot groen licht van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om Landal GreenParks over te nemen. Voor Sebastiaan van der Welle, senior director finance bij Roompot, ligt de uitdaging nu in ‘het integreren van twee verschillende DNA-strengen in één organisatie’. Het verhaal van een grote overname en de uitgebreide ondersteunende rol van PwC in alle fasen van het proces.

Lees meer

Verslag raad van commissarissen

Download pdf

Jaarrekening

Download pdf

Transparantieverslag

Download pdf

Contact

Agnes Koops-Aukes

Agnes Koops-Aukes

Voorzitter raad van bestuur, PwC Netherlands

Thomas Galestien

Woordvoerder, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)64 242 51 45

Volg ons