Waar menselijke vindingrijkheid en technologie samenkomen…

Human-led, tech-powered

Human-led, tech-powered

Digitale innovaties zorgen voor veranderingen in de wereld die leiden tot spannende kansen en complexe uitdagingen. Maar ondanks de vele digitale mogelijkheden blijven volgens ons mensen het verschil maken.

Onze The New Equation-strategie is gericht op een door mensen geleide en door technologie aangedreven toekomst. Mensen en technologie gaan bij PwC hand in hand en we zijn ervan overtuigd dat we door het combineren van menselijk vernuft met technologie betere oplossingen kunnen ontwikkelen, de kwaliteit van onze dienstverlening kunnen verhogen en vertrouwen kunnen opbouwen in de hele waardeketen.

Digitalisering van onze (bestaande) diensten

Met enkele technologiebedrijven hebben we de afgelopen jaren allianties gesloten. De diensten die zij bieden, zijn essentieel als we onze klanten ondersteunen bij hun digitale transformaties. Het afgelopen jaar hebben we onze allianties verder uitgebreid en nieuwe partnerschappen gesloten met Harvey en Microsoft/AI.

Digitalisering van onze eigen processen en infrastructuur

PwC is voortdurend bezig met het verder digitaliseren en optimaliseren van de eigen processen om efficiënter te kunnen werken. De krapte op de arbeidsmarkt speelt hierbij een rol, al zien wij dit ook als een kans om toekomstbestendige bedrijfsmodellen te ontwikkelen. Zo maken wij gebruik van Talenthubs en besteden wij standaardactiviteiten uit. Dit jaar hebben we geïnvesteerd in een dienstverleningscentrum in Egypte. 

Door gebruik te maken van deze centra streven wij er eveneens naar om de werktijden en werkdruk beter in balans te brengen en meer technisch werk aan te bieden aan onze eigen collega’s, waardoor hun werk interessanter wordt. Een belangrijk aspect voor onze eigen digitalisering zijn de kennis en digitale vaardigheden van onze mensen. Daarom investeren we in training en bijscholing om ervoor te zorgen dat collega’s op de hoogte zijn en gecertificeerd zijn voor de systemen van onze alliantiepartners.

Hoe we Boels helpen bij de transformatie die het bedrijf doormaakt

Na een lange carrière bij onder meer Shell is Jan Piet Valk inmiddels bijna vier jaar CFO bij het tweede gereedschaps- en machineverhuurbedrijf van Europa, Boels. Valk is een gedreven bestuurder en wil elke dag het maximale eruit halen om Boels verder te ontwikkelen en zijn mensen daarin te begeleiden. In gesprek met Ingeborg Smit, partner bij PwC, vertelt hij over de transformatie die het familiebedrijf doormaakt en hoe je mensen daarin meekrijgt.

Lees meer

Human-led, tech-powered

Download het hele hoofdstuk (Engels)

Download (PDF of 4.23mb)

Jaarbericht 2022/2023

Download het hele jaarbericht (Engels)

Download (PDF of 10.79mb)

Contact us

Agnes Koops-Aukes

Agnes Koops-Aukes

Voorzitter raad van bestuur, PwC Netherlands

Thomas Galestien

Woordvoerder, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)64 242 51 45

Volg ons