Relevant voor klanten en de samenleving

Relevant voor klanten en de samenleving

Wij zijn er om klanten te helpen vertrouwen op te bouwen bij hun stakeholders en duurzame resultaten te realiseren voor de complexe uitdagingen waarmee zij worden geconfronteerd. Daarom is het voor ons essentieel om hun (strategische) agenda te kennen, te begrijpen wat er in hun sector gebeurt en op de hoogte te zijn van de onderwerpen waarmee zij en hun stakeholders worstelen.

Het stellen van impactvolle vragen, actief luisteren, handelen op basis van wat we horen en leren van feedback is de sleutel tot het opbouwen van langdurige relaties en het leveren van diensten van hoge kwaliteit. Het is belangrijk dat we daarbij onze waarden en het gewenste gedrag naleven.

Kansen in onzekere tijden

Ondanks de economische onzekerheden zien wij veel kansen. Onze klanten moeten blijven transformeren, gedreven door technologische vooruitgang en digitalisering, duurzaamheidstrends en klimaatverandering, maar ook door nieuwe wet- en regelgeving. Hier moeten we onze capaciteiten uitbreiden om de groeikansen te grijpen en relevant te blijven. 

Wij investeren daarom in het aantrekken en opleiden van nieuwe collega’s met een technische achtergrond en ESG-kennis. Ook scholen wij onze collega’s voortdurend bij op het gebied van de nieuwste ontwikkelingen, zoals ESG-rapportage en kunstmatige intelligentie (AI).

Relevante feedback van klanten 

Ons client listening-programma bevordert zinvolle feedbackinteracties met klanten op belangrijke momenten in hun reis. Deze interacties helpen ons te begrijpen of we hebben geholpen bij het opbouwen van vertrouwen en het realiseren van duurzame resultaten, en wat we nog meer van elkaar kunnen leren.

Hoe we Roompot hielpen bij de overname van Landal

In april 2023 kreeg Roompot groen licht van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om Landal GreenParks over te nemen. Voor Sebastiaan van der Welle, senior director finance bij Roompot, ligt de uitdaging nu in ‘het integreren van twee verschillende DNA-strengen in één organisatie’. Het verhaal van een grote overname en de uitgebreide ondersteunende rol van PwC in alle fasen van het proces.

Lees meer

Klantgericht

Download het hele hoofdstuk (Engels)

Download (PDF of 4.23mb)

Jaarbericht 2022/2023

Download het hele jaarbericht (Engels)

Download (PDF of 10.79mb)

Contact us

Agnes Koops-Aukes

Agnes Koops-Aukes

Voorzitter raad van bestuur, PwC Netherlands

Thomas Galestien

Woordvoerder, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)64 242 51 45

Volg ons