The Accelerator: co-creatie voor de digitale transformatie

Steeds meer financiële instellingen investeren in technologische ontwikkelingen zoals grotere FinTech-bedrijven al doen, denk aan kunstmatige intelligentie. Vanuit PwC willen wij samen met onze klanten deze innovatie stimuleren met tastbare resultaten. Technologische vernieuwingen zullen niet alleen een nieuwe digitale ervaring creëren, maar zullen ook zorgen voor meer veiligheid, flexibelere processen en lagere kosten.

PwC heeft een multidisciplinair team van experts opgezet op het gebied van business en softwareontwikkeling die IT-oplossingen kunnen genereren voor het beheersen van bedrijfsproblemen, de FS Accelerator. We werken samen met onze internationale centers of excellence en externe samenwerkingspartners om de meest geschikte oplossing te bieden die er wereldwijd zijn.

Playback of this video is not currently available

The Accelerator

Digital Consultancy

Kansen zien, uitdagingen aangaan, het herkennen van verbeterpunten en het begeleiden van creatie- en inspiratietrajecten. Daarnaast laten we onze klanten zien hoe ze beschikbare FinTech- en RegTech-oplossingen kunnen integreren in hun bedrijf.

Waarde creëren

(Co-) creatie van digitale oplossingen. Snel ontwerpen en ontwikkelen van prototypen en oplossingen bieden om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Ontwikkeling van innovatieve en hoogwaardige software applicaties voor toepassing op business challenges. 

Strategische allianties

We maken de verbinding met externe technologie- en softwarebedrijven. Hiervoor zoeken we de juiste nieuwe spelers in de markt om processen van financiële dienstverleners effectiever en efficiënter te maken, door middel van een gebalanceerde portfolio van technologische oplossingen.

Vier oplossingen

Automated Risk Insights

Een platform dat geautomatiseerde risicoanalyses op de financiële jaarrekeningen van klanten, tegenpartijen en leveranciers faciliteert.

Customer Lifecycle Interaction Platform

Gebruik dit platform op Salesforce om alle partijen in het klantonderzoek processen samen te brengen, inclusief de klanten zelf.

Contract Analyzer

Gebruik Natural Language Processing om specifieke data te identificeren en extraheren in diverse talen en types documenten op een snelle en efficiënte manier.

Google + PwC

PwC en Google brengen toonaangevende disruptieve technologie en diepgaande kennis van sectoren en processen samen naar de markt.

Contact

Eugénie Krijnsen

Industry Leader Financial Sector, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 36 98

Bauke Sprenger

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)61 361 88 23

Volg ons