Salesforce

Salesforce is het nummer één CRM-platform ter wereld, dat de interactie tussen uw medewerkers, organisatie en klanten compleet gaat vernieuwen.

Business + technologie voor optimale customer experience

In een wereld die digitaliseert, willen organisaties een gepersonaliseerde ervaring bieden aan klanten, werknemers en zakenpartners. Wij helpen u om met al deze klanten in contact te staan, waar dan ook, op elk moment en via elk kanaal. Hiervoor brengen wij onze businesservaring, veranderaanpak en diepgaande kennis van uw sector samen met het technologische ecosysteem van Salesforce. PwC + Salesforce transformeert uw frontoffice voor de optimale customer experience.

Wat wij voor u kunnen betekenen

De Salesforce-specialisten van PwC bieden u ondersteuning bij elke stap van de digitale transformatie. We werken nauw met u samen om de unieke behoeften van uw bedrijf te achterhalen en bieden u vervolgens een maatwerkoplossing met de kracht van Salesforce: het nummer één CRM-platform (customer relationship management). Salesforce is volledig aanpasbaar. Dat betekent dat u een platform kunt samenstellen uit onderdelen die precies aansluiten bij uw behoeften. Denk bijvoorbeeld aan een klantenportaal, een centrum voor automated messaging, cloudcommerce, door AI gedreven analytics en nog veel meer.

Ontdek onze Salesforce-tools

Rellex

Project- en releasemanagement van Salesforce
Wij kennen Salesforce door en door en weten dus precies waar de sterke en zwakke punten zitten tijdens een Salesforce-uitrol. Alle configuratiebestanden bij elkaar zoeken kan een lastig en tijdrovend klusje zijn – maar gelukkig hebben we Rellex.

Met deze gebruiksvriendelijke projectmanagementtool krijgt u meer grip op uw projecten, releases, sprints en user story's. Tegelijkertijd kunt u met Rellex configuratiewijzigingen bijhouden, rechtstreeks op uw user story's, zodat u niet vergeet wat u in Salesforce hebt veranderd. Dat bespaart u ook nog eens tijd wanneer u uw wijzigingen in een andere omgeving uitrolt. En bent u klaar voor de uitrol? Dan hoeft u geen changeset meer aan te maken. Rellex rolt user story's namelijk voor u uit.

View more

Converse voor non-profits

Converse is een volledige CRM-oplossing van Salesforce, gebouwd op de Salesforce App Cloud. Converse faciliteert uw activiteiten voor fondsenwerving en maakt het mogelijk om een relatie op te bouwen en te onderhouden tussen uw organisatie en al uw donateurs, leden, vrijwilligers en nalatenschappen. 

Via de gebruiksvriendelijke mobiele Converse-app kunt u fondsen werven en beheren. Converse kan namelijk online SEPA-betalingen verwerken. 

Verder kunt u met de app onder meer alle betrokkenen eenvoudig organiseren en donateurs in segmenten indelen. Zo zorgt u voor gepersonaliseerde customer journeys en daarmee voor een betere customer experience.

View more

Waarom PwC?

PwC is wereldwijd strategisch partner van Salesforce en hebben dus de juiste tools en ervaring in huis om u tijdens elke stap van uw digitale transformatie te begeleiden.

Ook aan de slag? Neem contact met ons op!

PwC-oplossingen powered by Salesforce

FullForce Solutions

Hieronder vindt u een greep uit de Salesforce-toepassingen door PwC gebouwd. Wij kunnen u ondersteunen bij een maatwerkimplementatie van onderstaande toepassingen en het change management om de toepassingen volop te laten presteren.

Always on Workforce

Onze oplossing Always on Workforce biedt werknemers een platform om samen te werken met gecentraliseerde data, onafhankelijk van tijd, plaats en apparaat. Het gemak van Always on Workforce verhoogt uw werknemerstevredenheid, productiviteit en innovatie.

OneBank

Onze OneBank-oplossing helpt relationship managers en retail-bankiers om de behoeften van hun klanten en relaties beter te begrijpen. OneBank biedt een 360-gradenbeeld van uw customer, met proactieve signalen, analyses en maatwerkinzichten.

Patient Digital Care

Patient Digital Care is een intuïtief, makkelijk te gebruiken portal dat zorgverleners helpt met gepersonaliseerde informatie, diensten en ondersteuning voor hun patiënten gedurende het volledige behandeltraject.

Retail Clienteling

Onze oplossing Retail Clienteling is een cloud-platform dat retailers helpt om hun klanten een gepersonaliseerde ervaring te bieden. Retail Clienteling wordt geïntegreerd met de hardware en legacy-applicaties die u vandaag al gebruikt.

Sales and Marketing Excellence

Sales and Marketing Excellence is een platform met een integrale procesoplossing vanaf het eerste contact tot en met aankoop en service. Dit platform helpt u om snelheid en efficiëntie te vergroten, inzichten in acties om te zetten en customer loyalty te verhogen.

Wealth Management 2.0

Onze Wealth Management-oplossing verbetert de beleving, productiviteit en efficiëntie van vermogensbeheerders dankzij een 360-gradenbeeld van de klant. De oplossing ondersteunt vermogensbeheerders bij hun advies en bij het selecteren van de juiste investeringsproducten.

PwC-oplossingen powered by Salesforce

Hieronder vindt u een aantal add-ons op basis van Salesforce, die wij graag voor u implementeren.

Employee Service Platform: Onboarding and Self Service

Onze oplossing voor Onboarding and Self Service helpt uw werknemers om alle informatie te vinden die zij nodig hebben. Op een interactief dashboard kunnen zij bijvoorbeeld hun salaris- en pensioeninformatie vinden, een performance review in gang zetten en knowledge bases raadplegen.

Employee Service Platform: Pre-Boarding

Onze Pre-Boarding-oplossing leidt nieuwe werknemers door een intuïtief pre-boarding-proces.

Employee Service Platform: Recruiting

Onze oplossing voor Recruiting gebruikt predictive en artificial intelligence om HR-teams te ondersteunen bij alle werving- en selectieprocessen.

Supplier Relationship Management

Supplier Relationship Management (SRM) is onze cloudoplossing met intuïtieve mogelijkheden voor leveranciers, die samenwerking faciliteert en relaties inzichtelijk maakt tussen leveranciers en kopers.

Supplier Marketing Community

Onze Supplier Marketing Community is een gebruiksvriendelijke oplossing als add-on voor Salesforce Communities. Het biedt leveranciers een one-stop-shop voor gepersonaliseerde, realtime marketing- en campagne-informatie.

PwC + Salesforce in cijfers

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}

Contact

Peter Hoijtink

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 30 90

Jasper Kakes

Senior manager, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 69 06

Ragnar van der Valk

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 63 18

Jamie van der Meer

Director, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)65 548 20 95

Volg ons