PwC + Salesforce

Business + technologie voor optimale customer experience

In een wereld die digitaliseert, willen organisaties een gepersonaliseerde ervaring bieden aan klanten, werknemers en zakenpartners. Wij helpen u om met al deze klanten in contact te staan, waar dan ook, op elk moment en via elk kanaal. Hiervoor brengen wij onze businesservaring, veranderaanpak en diepgaande kennis van uw sector samen met het technologische ecosysteem van Salesforce. PwC + Salesforce transformeert uw frontoffice voor de optimale customer experience.

‘Wij helpen onze klanten hun efficiëntie en inkomsten te vergroten. Benieuwd wat transformatie voor uw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op.’

Peter Hoijtink, PwC Nederland Salesforce Leader
Salesforce Global Strategic Partner
BXT-benadering

Hoe wij de technologie van Salesforce toepassen

Wij bekijken uw organisatie door drie lenzen: Business, customer eXperience en Technology. Dit is onze BXT-benadering. Na uw vragen en onze observaties, kiezen wij de Salesforce-toepassingen die uw business en de customer experience verbeteren. Op deze manier worden de cloud-oplossingen van Salesforce het fundament onder uw front-officetransformatie zorgen voor interfaces naar andere systemen .

Op basis van onze wereldwijde ervaring, zorgen wij samen met u dat alle stappen in de front-officetransformatie bijdragen aan uw commerciële doelen. Commercial excellence en omnichannel customer engagement spelen hierin een cruciale rol spelen. Naast onze kennis van strategie, operations, digitale technologie en uw sector, hebben wij speciale aandacht voor het change management en de aspecten.

Prijswinnende innovaties

PwC is internationaal de toonaangevende partij voor Salesforce-implementaties. Met onze innovatieve transformaties wonnen we meer Salesforce Awards dan welke andere implementatiepartij dan ook.

PwC-oplossingen powered by Salesforce

FullForce Solutions

Hieronder vindt u een greep uit de Salesforce-toepassingen door PwC gebouwd. Wij kunnen u ondersteunen bij een maatwerkimplementatie van onderstaande toepassingen en het change management om de toepassingen volop te laten presteren.

Always on Workforce

Onze oplossing Always on Workforce biedt werknemers een platform om samen te werken met gecentraliseerde data, onafhankelijk van tijd, plaats en apparaat. Het gemak van Always on Workforce verhoogt uw werknemerstevredenheid, productiviteit en innovatie.

OneBank

Onze OneBank-oplossing helpt relationship managers en retail-bankiers om de behoeften van hun klanten en relaties beter te begrijpen. OneBank biedt een 360-gradenbeeld van uw customer, met proactieve signalen, analyses en maatwerkinzichten.

Patient Digital Care

Patient Digital Care is een intuïtief, makkelijk te gebruiken portal dat zorgverleners helpt met gepersonaliseerde informatie, diensten en ondersteuning voor hun patiënten gedurende het volledige behandeltraject.

Retail Clienteling

Onze oplossing Retail Clienteling is een cloud-platform dat retailers helpt om hun klanten een gepersonaliseerde ervaring te bieden. Retail Clienteling wordt geïntegreerd met de hardware en legacy-applicaties die u vandaag al gebruikt.

Sales and Marketing Excellence

Sales and Marketing Excellence is een platform met een integrale procesoplossing vanaf het eerste contact tot en met aankoop en service. Dit platform helpt u om snelheid en efficiëntie te vergroten, inzichten in acties om te zetten en customer loyalty te verhogen.

Wealth Management 2.0

Onze Wealth Management-oplossing verbetert de beleving, productiviteit en efficiëntie van vermogensbeheerders dankzij een 360-gradenbeeld van de klant. De oplossing ondersteunt vermogensbeheerders bij hun advies en bij het selecteren van de juiste investeringsproducten.

PwC-oplossingen powered by Salesforce

Hieronder vindt u een aantal add-ons op basis van Salesforce, die wij graag voor u implementeren.

Employee Service Platform: Onboarding and Self Service

Onze oplossing voor Onboarding and Self Service helpt uw werknemers om alle informatie te vinden die zij nodig hebben. Op een interactief dashboard kunnen zij bijvoorbeeld hun salaris- en pensioeninformatie vinden, een performance review in gang zetten en knowledge bases raadplegen.

Employee Service Platform: Pre-Boarding

Onze Pre-Boarding-oplossing leidt nieuwe werknemers door een intuïtief pre-boarding-proces.

Employee Service Platform: Recruiting

Onze oplossing voor Recruiting gebruikt predictive en artificial intelligence om HR-teams te ondersteunen bij alle werving- en selectieprocessen.

Supplier Relationship Management

Supplier Relationship Management (SRM) is onze cloudoplossing met intuïtieve mogelijkheden voor leveranciers, die samenwerking faciliteert en relaties inzichtelijk maakt tussen leveranciers en kopers.

Supplier Marketing Community

Onze Supplier Marketing Community is een gebruiksvriendelijke oplossing als add-on voor Salesforce Communities. Het biedt leveranciers een one-stop-shop voor gepersonaliseerde, realtime marketing- en campagne-informatie.

PwC + Salesforce in cijfers

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}

Contact

Peter Hoijtink

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 30 90

Jasper Kakes

Senior manager, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 69 06

Ragnar van der Valk

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 63 18

Volg ons