Salesforce + PwC

Salesforce is het nummer één SaaS-platform ter wereld, dat de interactie tussen uw medewerkers, organisatie en klanten compleet gaat vernieuwen.

Hallo, nieuwe wereld. Maak kennis met uw volledig gedigitaliseerde klant

Een nieuwe dimensie voor customer experience die gericht op resultaten. Beproefd en innovatief. Dit is de nieuwe dimensie voor betere klantervaringen, en het is uw nieuwe succesformule voor blijvend concurrentievoordeel en groei. Wij voegen klantgerichtheid en aanpassingsvermogen toe aan uw organisatie. Met oog voor de toekomst. Met onze ervaring, veranderaanpak en diepgaande kennis van uw sector, en samen met ons Salesforce ecosysteem. Wij kijken naar de gehele waardeketen om er zeker van te zijn dat iedere stap in het transformatieproces tastbare impact heeft.

Zeg hallo tegen klantgerichtheid, zeg hallo tegen morgen.

Wat wij voor u kunnen betekenen

De Salesforce-specialisten van PwC bieden u ondersteuning bij elke stap van de digitale transformatie. We werken nauw met u samen om de unieke behoeften van uw bedrijf te achterhalen en bieden u vervolgens een maatwerkoplossing met de kracht van Salesforce: het nummer één CRM-platform (customer relationship management). Salesforce is volledig aanpasbaar. Dat betekent dat u een platform kunt samenstellen uit onderdelen die precies aansluiten bij uw behoeften. Denk bijvoorbeeld aan een klantenportaal, een centrum voor automated messaging, cloudcommerce, door AI gedreven analytics en nog veel meer.

Einstein Analytics

Einstein Analytics is een platform waarmee u uw eigen Salesforce data kan combineren met data van andere systemen (zoals Amazon Redshift, Microsoft Dynamics, GoogleBigQuery). Zo brengt Einstein Analytics met behulp van machine learning en artificial intelligence uw data tot leven en komt u tot de juiste inzichten. Einstein Analytics kan u helpen bij het segmenteren en vinden van nieuwe doelgroepen en geeft u aanbevelingen voor uw content. De verkregen inzichten worden gevisualiseerd door middel van interactieve dashboards, rapporten en grafieken en nodigen daarmee uit tot verdere ontdekking. Hierdoor maakt uw organisatie de stap van analyseren en verklaren naar voorspellen en verbeteren.

Wij hebben 30 gecertificeerde Einstein specialisten, waaronder ook een Einstein Champion, in huis die u kunnen helpen om Einstein Analytics te implementeren en uw organisatie hiermee eigen te maken.

Samenwerking salesforce.org

Met ingang van 1 oktober 2020 is PwC partner van salesforce.org. Salesforce.org richt zich op cloudtechnologie voor de non-profitorganisaties en onderwijsinstellingen waarbij Salesforce het platform faciliteert. Wij kunnen helpen bij de implementatie van salesforce.org. Naast kennis van digitale transformatie, verandering- en implementatietrajecten zijn wij ook bekend met de trends en ontwikkelingen in deze markt.

Lees meer

'Bij PwC is het ons doel om maatschappelijke problemen op te lossen en vertrouwen in de samenleving op te bouwen. Salesforce.org is ervan overtuigd dat technologie de wereld kan helpen veranderen. Door onze partnership, waarbij technologie en kennis van de non-profit sector samenkomen, bundelen we onze krachten om NGO's, educatieve instellingen en woningcorporaties te helpen hun operatie te verbeteren om zo hun sociale impact te vergroten.'

Timo Koenen verantwoordelijk voor Front Office Transformation in Nederland

Ontdek onze Salesforce-tools

Converse: CRM voor non-profits

Beschikt u over de juiste middelen om meer impact te maken? Slimme tooling waarmee u op effectieve wijze duurzame relaties met uw donateurs, leden en/of vrijwilligers bouwt én efficient betalingen verwerkt?

PwC helpt non profit organisaties met deze uitdaging. Met Converse, dé Salesforce-oplossing voor Europese non-profit organisaties, zorgen wij voor een implementatie op maat.

Rellex

Project- en releasemanagement van Salesforce
Wij kennen Salesforce door en door en weten dus precies waar de sterke en zwakke punten zitten tijdens een Salesforce-uitrol. Alle configuratiebestanden bij elkaar zoeken kan een lastig en tijdrovend klusje zijn – maar gelukkig hebben we Rellex.

Met deze gebruiksvriendelijke projectmanagementtool krijgt u meer grip op uw projecten, releases, sprints en user story's. Tegelijkertijd kunt u met Rellex configuratiewijzigingen bijhouden, rechtstreeks op uw user story's, zodat u niet vergeet wat u in Salesforce hebt veranderd. Dat bespaart u ook nog eens tijd wanneer u uw wijzigingen in een andere omgeving uitrolt. En bent u klaar voor de uitrol? Dan hoeft u geen changeset meer aan te maken. Rellex rolt user story's namelijk voor u uit.

Lees hier meer over Rellex

Waarom PwC?

PwC is wereldwijd strategisch partner van Salesforce en hebben dus de juiste tools en ervaring in huis om u tijdens elke stap van uw digitale transformatie te begeleiden.

PwC is uitgeroepen tot leader op het gebied van Worldwide Salesforce Implementation Services 2019.

Ook aan de slag? Neem contact met ons op!

PwC-oplossingen powered by Salesforce

FullForce Solutions

Hieronder vindt u een greep uit de Salesforce-toepassingen door PwC gebouwd. Wij kunnen u ondersteunen bij een maatwerkimplementatie van onderstaande toepassingen en het change management om de toepassingen volop te laten presteren.

Always on Workforce

Onze oplossing Always on Workforce biedt werknemers een platform om samen te werken met gecentraliseerde data, onafhankelijk van tijd, plaats en apparaat. Het gemak van Always on Workforce verhoogt uw werknemerstevredenheid, productiviteit en innovatie.

OneBank

Onze OneBank-oplossing helpt relationship managers en retail-bankiers om de behoeften van hun klanten en relaties beter te begrijpen. OneBank biedt een 360-gradenbeeld van uw customer, met proactieve signalen, analyses en maatwerkinzichten.

Patient Digital Care

Patient Digital Care is een intuïtief, makkelijk te gebruiken portal dat zorgverleners helpt met gepersonaliseerde informatie, diensten en ondersteuning voor hun patiënten gedurende het volledige behandeltraject.

Retail Clienteling

Onze oplossing Retail Clienteling is een cloud-platform dat retailers helpt om hun klanten een gepersonaliseerde ervaring te bieden. Retail Clienteling wordt geïntegreerd met de hardware en legacy-applicaties die u vandaag al gebruikt.

Sales and Marketing Excellence

Sales and Marketing Excellence is een platform met een integrale procesoplossing vanaf het eerste contact tot en met aankoop en service. Dit platform helpt u om snelheid en efficiëntie te vergroten, inzichten in acties om te zetten en customer loyalty te verhogen.

Wealth Management 2.0

Onze Wealth Management-oplossing verbetert de beleving, productiviteit en efficiëntie van vermogensbeheerders dankzij een 360-gradenbeeld van de klant. De oplossing ondersteunt vermogensbeheerders bij hun advies en bij het selecteren van de juiste investeringsproducten.

PwC-oplossingen powered by Salesforce

Hieronder vindt u een aantal add-ons op basis van Salesforce, die wij graag voor u implementeren.

Employee Service Platform: Onboarding and Self Service

Onze oplossing voor Onboarding and Self Service helpt uw werknemers om alle informatie te vinden die zij nodig hebben. Op een interactief dashboard kunnen zij bijvoorbeeld hun salaris- en pensioeninformatie vinden, een performance review in gang zetten en knowledge bases raadplegen.

Employee Service Platform: Pre-Boarding

Onze Pre-Boarding-oplossing leidt nieuwe werknemers door een intuïtief pre-boarding-proces.

Employee Service Platform: Recruiting

Onze oplossing voor Recruiting gebruikt predictive en artificial intelligence om HR-teams te ondersteunen bij alle werving- en selectieprocessen.

Supplier Relationship Management

Supplier Relationship Management (SRM) is onze cloudoplossing met intuïtieve mogelijkheden voor leveranciers, die samenwerking faciliteert en relaties inzichtelijk maakt tussen leveranciers en kopers.

Supplier Marketing Community

Onze Supplier Marketing Community is een gebruiksvriendelijke oplossing als add-on voor Salesforce Communities. Het biedt leveranciers een one-stop-shop voor gepersonaliseerde, realtime marketing- en campagne-informatie.

PwC + Salesforce in cijfers

Tech alliance Salesforce
Tech alliance Salesforce