Diversity & Inclusion self-paced learning journey

Het creëren van een inclusieve mindset

Recent onderzoek toont aan dat bedrijven profiteren van zowel inclusie als diversiteit, waarbij gelijke kansen voor alle werknemers worden gegarandeerd. Hoe?

  • Diverse bedrijven leveren betere resultaten op
  • Diverse teams zijn innovatiever en creëren meer waarde
  • Bedrijven die inclusie en diversiteit als prioriteit hebben, verbeteren hun reputatie en merk
  • Inclusieve organisaties hebben toegang tot een groter talentenpool en werknemers voelen zich meer betrokken

Dus, er zijn duidelijke voordelen aan meer inclusie binnen organisaties. Om meer inclusief te worden, moeten organisaties actie ondernemen om D&I-competenties en -vaardigheden op te bouwen in het personeelsbestand. Een manier is om trainingen op het gebied van diversiteit en inclusie aan te bieden aan werknemers.

Wij hebben een zelfgestuurd leerprogramma ontworpen voor onze klanten: de D&I-learning journey. Deze learning journey neemt werknemers mee op een pad van diversiteit en inclusie. De inhoud van dit leertraject is gebaseerd op het wereldwijde D&I-programma van PwC en legt een basis voor het gedrag en de vaardigheden die essentieel zijn om de kracht van diversiteit te benutten en succesvol samen te werken en leiding te geven tussen verschillen.

Voor nog meer impact kan het programma worden aangepast aan uw specifieke behoeften door peer learning en begeleid leren aan het programma toe te voegen.

Deze training is in het Engels

Creating an inclusive mindset

‘Ik ben gemotiveerd om een verandering te maken: nu ik het beter begrijp, kan ik het duidelijker zien en heb ik geleerd hoe ik ernaar kan handelen!’

Deelnemer D&I programma 2023

‘De tips en trucs voor het verbeteren van diversiteit en inclusie zijn eigenlijk zeer relevant voor leiderschap in het algemeen.’

Deelnemer D&I leerprogramma 2023

Onze oplossing en hoe we uw organisatie kunnen helpen om inclusiever te worden

Het online blended learning programma bestaat uit verschillende onderdelen die nieuwe inzichten bieden over D&I: verruim je blik, creëer bewustzijn, gebruik empathie en onderneem actie. De inhoud is op volgorde geplaatst en bestaat uit verschillende zelfgestuurde leerinterventies: medewerkers leren in hun eigen tijd. Leerinterventies worden aangeboden via ons platform (bijvoorbeeld video's, artikelen en quizzen). Het biedt informatie over D&I en moedigt medewerkers aan om na te denken over hun eigen gedrag.

Deelnemers van ons D&I leerprogramma vergroten het bewustzijn van concepten die inclusieve denkwijzen en gedrag bevorderen. Ze leren hoe intersectionaliteit, onbewuste vooroordelen, privilege en micro-ongelijkheden mogelijk van invloed kunnen zijn op individuele ervaringen. Ze zullen waarderen wat elke persoon uniek maakt, bewuster omgaan met de diversiteit van hun netwerken en authentieke relaties opbouwen door meer nieuwsgierigheid en empathie.

Diversiteit & Inclusie learning journey: overzicht van het leerprogramma en de doelstellingen

Voor meer impact, overweeg om het programma uit te breiden door een klassikale workshops toe te voegen aan het online learning programma. 

De mix van leermiddelen stelt medewerkers in staat om te reflecteren, maar geeft hen ook de mogelijkheid om zich te richten op wat voor hen belangrijk is. De hapklare leermiddelen maken het gemakkelijker om continu over een periode te leren en die lessen te integreren in hun dagelijkse activiteiten.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om verdere details te bespreken en het programma aan te passen aan de behoeften van uw organisatie.

Dit programma is geschikt voor alle medewerkers binnen uw organisatie. Het programma kan worden ingezet voor de gehele organisatie, maar ook voor business units of teams. De zelfgestuurde leerreis is in het Engels, maar peer learning en begeleid leren kunnen in het Nederlands worden aangeboden.

Contact us

PwC’s Academy

Onderdeel van/Part of, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 86 70

Volg ons