Grip op uw IT-beheersing

Ga samen met onze IT-auditors aan de slag met de belangrijkste aspecten van een IT-audit. Kruip in de huid van een auditor en leer aan de hand van praktijkoefeningen en praktische voorbeelden IT-audits toe te passen in uw organisatie!

De huidige technologische ontwikkelingen en de aanscherping van privacywetgeving leiden ertoe dat organisaties zich in toenemende mate bewust worden van de afhankelijkheid van IT. Ook hebben we steeds meer behoefte aan inzicht en zekerheid over onze IT-beheersing. Organisaties kunnen frequenter gegevens opvragen en uitwisselen en het gebruik van Cloud computing, Social media en Mobile devices zorgt ervoor dat er hogere eisen worden gesteld aan de IT-omgeving en de beheersing daarvan. Wij helpen u om te gaan met deze ontwikkelingen en bieden u handvatten om uw IT-omgeving beter te beheersen.

"Belangrijke punten mee naar huis genomen om in de praktijk binnen onze organisatie toe te passen"

Deelnemer IT-audit 2018

Interesse?

Heeft u interesse in deze training? Wij bespreken graag samen met u uw leerdoelen, de specifiek gewenste resultaten en casuïstiek.

De duur, datum en locatie van de training worden ook in overleg met u vastgesteld. Op basis van het voorgesprek maken wij een trainingsvoorstel voor u op maat.

Permanente Educatie

PE-Portfolio accountants (AA en RA)

Deze training kunt u opnemen als leeractiviteit in uw PE-portfolio. Na afloop van de training ontvangt u van ons een deelnamebewijs met het aantal gevolgde lesuren van de training.

PE-punten registercontrollers (RC)

Na afloop van de training ontvangt u van ons een deelnamebewijs met het aantal gevolgde lesuren van de training. U kunt dit zelf registreren op de website van de VRC.

Contact

Magda Chrysoulis-Stegeman

Magda Chrysoulis-Stegeman

Senior Director, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 061 58 22

Volg ons