Webcast series ‘State of Tax’

Get the latest insights from a Tax, Legal and People perspective

Na een succesvolle eerste serie State of Tax vaktechnische webcasts kunnen wij met plezier een tweede reeks aankondigen. In deze serie hebben we wederom een breed scala aan thema's op het gebied van fiscale, juridische en personele ontwikkelingen voor u geselecteerd. Transformatie en anticiperen op actuele ontwikkelingen is noodzakelijk voor vooruitgang. Maar dit heeft ook impact op uw organisatie, workforce en supply chain. In deze snel veranderende tijd, willen wij u houvast bieden met inzichten op het gebied van Tax, Legal en People. De meeste sessies kwalificeren voor één PE punt.

Agenda

Het programma van de tweede serie vindt u op de eventpagina. U kunt zich daar ook inschrijven voor de tweede serie!

Naar de agenda ‘State of Tax’

Webcast series ‘State of Tax’

Terugkijken?

Heeft u een uitzending uit de eerste reeks State of Tax webcasts gemist? Of wilt u de slides alsnog downloaden? Dat kan! Hieronder vindt u alle opnames inclusief presentatie terug. Terugkijken van de uitzendingen uit de tweede serie, kan via de event pagina.

Onderwerp

Toelichting

Datum

DAC 6

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste DAC6 ontwikkelingen zoals de Nederlandse Leidraad van de Belastingdienst? Dit is het startpunt om controle te krijgen over DAC6.

Kijk terug

Download presentatie

Detacheringsrichtlijn - impact op uw internationale personeelsbestand

Overzicht van recente belastingmaatregelen die van invloed zijn op uw personeel, inclusief internationaal mobiel personeel. Dit omvat de richtlijn gedetacheerde werknemers en de handhavingsrichtlijn, arbeidsbelasting en socialezekerheids overwegingen en arbeidsrecht.

Kijk terug

Download presentatie

Fiscale impact van veranderingen in uw supply chain & operations

Recente ontwikkelingen hebben de grenzen van de huidige bedrijfsmodellen aangetoond. Om te slagen als een veerkrachtige onderneming, kunnen veranderingen in uw supply chain worden nagestreefd. In deze sessie behandelen we de algemene belastingimpact van dergelijke wijzigingen.

Kijk terug

Download presentatie

Sustainable tax

Is uw fiscale strategie klaar voor de toekomst? Hoe integreert u integriteit, duurzaamheid en transparantie en kunt u omgaan met de behoeften van de stakeholders?

Kijk terug

Download presentatie

Transactiekosten

Transactiekosten vanuit het perspectief van een CIT, BTW en belastingadministratie.

Kijk terug

Download presentatie

Taxation of the Digital Economy

In-depth sessie over de laatste OESO-voorstellen en de voorstellen over belastingen op digitale diensten.

Kijk terug

Download presentatie

Moderne fiscale beheersing en HT
(in het Nederlands)

Wat betekent fiscale beheersing in het digitale tijdperk? In het licht van de doorontwikkeling van horizontaal toezicht door de Belastingdienst nemen wij u mee in een praktische invulling van zo'n moderne fiscale beheersing

Kijk terug

Download presentatie

Energietransitie

Overzicht van de mogelijke impact van de 'Green Deal' op uw fiscale positie en mogelijke maatregelen die overwogen moeten worden. Ook (verwachte) Nederlandse fiscale maatregelen worden besproken.

Kijk terug

Download presentatie

Loonbelasting (in het Nederlands)

Actuele zaken, bijzonderheden en besparingen. 

Kijk terug

Download presentatie

Doelgroep

Doordat we een breed scala aan onderwerpen behandelen, bieden we u de mogelijkheid om deel te nemen aan de onderwerpen die voor u relevant zijn. We richten ons op iedereen die werkzaam is op fiscaal of aanverwant gebied, zoals CFO’s, Tax, legal en HR-directors, managers en andere fiscalisten. Uiteraard is het mogelijk om deze uitnodiging door te sturen naar een van uw teamleden.

Vragen

Heeft u in tussentijd nog vragen over onze State of Tax webcast series, of suggesties voor ons, dan horen wij dat graag!

Volg ons

Contact

Franny van der Klooster

Associate, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 358 69 12

Hide