Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Webcast series ‘State of Tax’

Get the latest insights from a Tax, Legal and People perspective

Voor de vierde keer op rij organiseren wij een reeks ‘State of Tax’ webcasts. Tijdens deze webcasts bieden onze specialisten u vanuit verschillende invalshoeken inzicht in actuele fiscale, juridische en personele ontwikkelingen en regelgeving.

We behandelen een breed scala aan onderwerpen en bieden u de mogelijkheid om deel te nemen aan meerdere onderwerpen die voor u relevant zijn. Deze webcasts zijn interessant voor iedereen die werkzaam is op fiscaal, juridisch of personeelsgebied, zoals CFO’s, Tax, Legal en HR-directors en managers.

Webcast series ‘State of Tax’

Inschrijven

Meldt u via onderstaande button aan voor één of meerdere webcasts van uw keuze. Eén week voorafgaand aan het event ontvangt u van ons de toegangslink.

Voor de webcast Fiscale ontwikkelingen 2022 kunt u zich nu al inschrijven. Binnenkort kunt u op deze pagina het volledige programma voor de 4e reeks State of Tax webcasts bekijken.

Permanent onderwijs (PE)

De meeste sessies kwalificeren voor één NOB PE punt.

Terugkijken

Heeft u een uitzending gemist van een van de eerdere series? Geen probleem, u kunt deze hier terugkijken en de presentatie downloaden.

Vragen

Heeft u nog vragen over onze State of Tax webcast series, of suggesties voor ons, dan horen wij dat graag!

4e reeks State of Tax serie

Datum & Tijd

Titel

Toelichting

Donderdag 21 oktober 2021
16.00 - 17.00

Fiscale ontwikkelingen 2022
Aanmelden

In deze webcast geven wij u een vooruitblik op de fiscale ontwikkelingen in Nederland naar aanleiding van Prinsjesdag en een eventueel regeerakkoord. Concreet kijken we hoe deze ontwikkelingen met elkaar samenhangen en daarnaast focussen we op de specifieke aandachtspunten van deze ontwikkelingen.

Contact

Franny van der Klooster

Associate, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 358 69 12

Volg ons