PwC Alkmaar

Doeners die hun belofte waarmaken

Ondernemen in Alkmaar: degelijkheid als kracht

In welke sector van de veelzijdige regio Noordwest Holland u ook actief bent, u staat voortdurend voor nieuwe uitdagingen en vraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan een vraagstuk als bedrijfsopvolging. Hoe zorgt u ervoor dat u op een optimale wijze afstand kunt doen van uw bedrijf? Daarbij gaat het niet alleen om de pure cijfers, maar ook om emotionele aspecten.

Bedrijven in de Alkmaarse regio zijn steeds vaker ook in het buitenland actief. Hoe gaat u om met de vaak complexe fiscale vraagstukken die ontstaan bij internationaal zakendoen? Op fiscaal gebied is Horizontaal Toezicht een belangrijk item. Dit bestaat al voor grote bedrijven, en zal binnen enkele jaren ook mogelijk zijn voor het middenbedrijf. Hoe bereidt u zich hierop voor?

Wat kunnen we voor u betekenen?

U hebt in ons een betrouwbare partner die u adviseert en begeleidt bij alle vraagstukken op uw weg. Kenmerkend daarbij is onze proactieve houding. Veel waarde hechten we aan het nakomen van onze beloftes, waarop u ons altijd mag aanspreken. In internationaal opzicht is onze dienstverlening grenzeloos. Bij internationaal zakendoen zorgen we voor een helder fiscaal totaalbeeld, waarbij we niets aan het toeval overlaten. Bovendien bieden we u toegang tot het wereldwijde PwC-kantorennetwerk, waarmee we lokale expertise in no time beschikbaar hebben.

Wat onze klantenkring betreft zijn we zo veelzijdig als de Alkmaarse regio zelf. Zo bevinden zich onder onze klanten startende ondernemers, gevestigde bedrijven, grote multinationals, en tal van organisaties uit de publieke sector. Ons kantoor is met name gespecialiseerd in de sectoren bouw, agribusiness, zorg, onderwijs, binnenlands bestuur en overnamebegeleiding.

Onze werkwijze en cultuur

Net als veel bedrijven in de regio, zijn wij vooral doeners. Degelijkheid beschouwen we als kracht, en in ons werk zijn we concreet en direct. Onze rapportages en adviezen houden we kort en bondig voor u, waarbij we snel tot de kern van de zaak doordringen. We hebben een nauwe band met de regio. Zo zijn we lid van de Ronde tafel en Jong Management, en verzorgen we belangeloos belastingaangiften voor bewoners van de zorginstelling Esdege Reigersdaal. Ook ondersteunen we de Stichting Dupla, die zich inzet voor gehandicapte kinderen.

Onze contacten in de regio

Omdat we op de hoogte willen blijven van de regionale ontwikkelingen, zijn we actief in diverse netwerken. Ook organiseren we regelmatig seminars voor specifieke sectoren. We zijn betrokken bij organisaties als Ondernemend Alkmaar en Jong Management, en zijn mede-initiatiefnemer van het Financieel Café. Uiteraard zijn we trots op de prestaties van AZ, waar we relaties uitnodigen voor onze business-seats. Verder zijn we partner in het project Seed Valley, dat activiteiten op het gebied van zaadveredeling in de regio stimuleert.

Martin Bond

Meer informatie?

Behoefte aan meer informatie? Wilt u met een of meerdere experts van gedachten wisselen? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met onze regioleider Noordwest Martin Bond voor een vrijblijvend gesprek. Wij ontvangen u graag.

Contact

Martin Bond

Assurance Partner en Regioleider Noordwest

Tel: +31 (0)88 792 50 58

Volg ons