Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Ons interne innovatieprogramma

Sleutelwoorden voor ons interne innovatieprogramma zijn stimuleren en faciliteren. Wij geloven dat het geven van de juiste uitdagingen voor tevreden medewerkers zorgt en resulteert in de best mogelijke dienstverlening voor onze klanten.

Stimuleren en faciliteren

Iedereen is uniek en daarom prikkelen, en faciliteren wij iedereen op een andere manier. We organiseren bijvoorbeeld inspiratiesessies over technologietrends, innovatie-challenges en we bieden innovatieworkshops aan. 

Ons interne innovatieprogramma helpt onze innovators hun idee naar innovatie te ontwikkelen Zij krijgen tijd om hun idee te ontwikkelen en worden met de juiste interne en externe experts in contact gebracht.

We maken gebruik van ‘sprint-methoden’ waarbij medewerkers een week volledig focussen op het uitwerken van de innovatie. We betrekken onze klanten hierbij, zodat de oplossing die er uit komt zo goed mogelijk bij hen past. Als de reacties van de klanten en de business case beiden positief zijn, volgt een lean start-up-ontwikkelingstraject.

Het beste bieden aan onze klanten

Met innovatie bieden we nieuwe perspectieven op uw uitdagingen. Wij kunnen alleen innoveren door onze oplossingen te valideren en samen met u te bouwen.

Wat goed is voor onze klanten is ook goed voor onze medewerkers

Wij stimuleren onze mensen continu om te innoveren, zodat we het beste aan onze klanten kunnen bieden. Maar PwC’ers groeien zelf ook bij het ontwikkelen van deze innovaties. Zowel bij succesverhalen als bij falen. Innovatie en ondernemerschap maken deel uit van het DNA van onze mensen.

Contact

Steven Schotanus

Steven Schotanus

Innovatiemanager, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)61 017 97 22

Volg ons