Raymond Welmers

Raymond Welmers

Partner, PwC Netherlands

Mijn werk bestaat uit het helpen van werkgevers om het maximale te halen uit hun HR-investering. Waar zet ik als organisatie mijn geld op in en waarom? Het zo helder mogelijk formuleren van de boodschap, de employee value proposition aan huidige en toekomstige medewerkers en vervolgens de concretisering daarvan in Total Rewards: daar is het mij uiteindelijk om te doen.

Samenwerking staat centraal in mijn aanpak: samen met HR, vakbonden, ondernemingsraden en medewerkers werken aan een oplossing leidt - zonder uitzondering - tot een meer gedragen en kwalitatief beter eindresultaat. Verder wil ik werken op basis van feiten en inzichten uit data-analyse. En tot slot: waarom handmatig als het eenvoudiger kan? Het toepassen van slimme hulpmiddelen maakt het proces eenvoudiger en onze oplossingen bestendiger. En bovenal: het maakt ons werk nog leuker.

Voor mij gaat het beloningssysteem niet over technische aspecten, of iets dat bepaald wordt door een externe benchmark. Ik zie het vooral als een krachtig middel om de boodschap van een organisatie over te brengen aan haar (toekomstige) medewerkers.

Opleiding

  • Rijksuniversiteit Groningen - Bedrijfskunde (drs.)

Ervaring

  • Partner sinds 2021

Specialisatie

  • Total Rewards
Volg ons