PwC versterkt dienstverlening cybersecurity met overname Everett

Met de overname van Everett, specialist op het gebied van Identity and Access Management (IAM), versterkt PwC haar snelgroeiende cybersecurity-dienstverlening.

Identity and Access Management-oplossingen zijn de sleutels tot veiligheid, privacy en de digitale gebruikerservaring die essentieel zijn om succesvol te kunnen zijn in online business. Met deze overname geven we invulling aan onze strategie om organisaties geavanceerde beveiliging en data-oplossingen te bieden voor hun digitale business’, aldus Ad van Gils, voorzitter van de Advisory-praktijk van PwC Nederland.

Everett helpt als specialist op het gebied van IAM al zeventien jaar organisaties om succesvol te zijn door op veilige en gebruikersvriendelijke manier toegang tot informatie te geven. Hierbij staat aantoonbaarheid, betrouwbaarheid, beheersbaarheid en veiligheid altijd centraal. Bij Everett werken circa 55 zeer ervaren IAM-consultants. De dienstverlening van Everett omvat business consulting (advies), technische consulting (architectuur) en systeemintegratie (engineering). Everett heeft vestigingen in Nederland (Nieuwegein), Duitsland (Düsseldorf), Verenigd Koninkrijk (Manchester) en Italië (Rome).

‘Onze toetreding tot het PwC-netwerk geeft ons nieuwe mogelijkheden onze dienstverlening verder uit te bouwen. Door de combinatie van de uitgebreide kennis en ervaring die binnen zowel Everett als PwC aanwezig is, ontstaan nieuwe mogelijkheden om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn’, aldus Gerald Horst, CEO van Everett. ‘Voor onze mensen biedt de overname nieuwe carrièremogelijkheden en uitgebreidere kansen hun talenten verder te ontwikkelen.”

‘Er is een groeiende vraag naar de verbetering van de digitale gebruikerservaring om veilig zaken te doen in de digitale wereld. Een wezenlijk onderdeel hiervan is het managen van de identiteit van gebruikers; de basis om met vertrouwen digitaal zaken te doen. Everett is best in class als het gaat om IAM en succesvol in binnen- en buitenland. De komst van onze nieuwe Everett-collega’s betekent een prachtige aanvulling op ons snel groeiende cybersecurity en privacy-team,” aldus Gerwin Naber verantwoordelijk voor de cybersecurity en privacy-praktijk van PwC Nederland.

Contact

Volg ons