Internal audit journey

Van de basics van internal audit tot het goed onderbouwen van soft controls

De internal auditor ontwikkelt zich in hoog tempo van ‘assurance provider’ naar ‘trusted advisor’. Van de auditor wordt verlangd analyses en perspectieven te geven op uitdagingen in de organisatie en verbetervoorstellen op het gebied van risicomanagement te doen. Bent u klaar om proactief strategisch advies te geven en waarde toe te voegen aan uw organisatie?

Internal audit journey

Waarde toevoegen in een disruptieve omgeving

Nieuwe regelgeving zoals ESG, een veranderend business model, data-analyse, Cybersecurity en privacy dreigingen, technologische vooruitgang en financiële uitdagingen liggen steeds meer op het speelveld van de internal auditor. De journey voor internal auditors biedt u state-of-the-art inzicht op deze gebieden en bereidt u voor om een waardevolle rol te kunnen spelen in het anticiperen en reageren op veranderingen in de markt.

"Het werkgebied van de internal auditor is continu in ontwikkeling. Deze journey helpt auditors het beste uit zichzelf te halen door ze in staat te stellen zich mee te ontwikkelen en ze de handvatten te geven dit in de toekomst te kunnen blijven doen."

Magda Chrysoulis-Stegeman (Senior Director PwC’s Academy)

Contact

Magda Chrysoulis-Stegeman

Magda Chrysoulis-Stegeman

Senior Director, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 061 58 22

Volg ons