Webinar - Binnenlands Bestuur infosessie

Digitale actualiteitensessies Binnenlands Bestuur

Graag nodigen wij u uit voor onze digitale actualiteitensessie op het gebied van Binnenlands Bestuur waarin jaarrekening- en fiscale actualiteiten centraal staan.

De sessie duurt 1,5 uur en wordt georganiseerd op 18 januari en 26 september van 15:00 - 16:30 uur. Aan de sessie zijn geen kosten verbonden.

Sessies: 18 januari en 26 september
Schrijf u nu in en reserveer alvast uw virtuele stoel!

Aanmelden

Agenda

Tijdens deze sessie gaan wij in op de belangrijkste thema's op het gebied van verslaggeving, rechtmatigheid en interne beheersing. Denkt u hierbij aan nieuwe BBV notities, aandachtspunten uit de jaarrekeningcontroles 2023 en de actuele stand van zaken alsmede tips voor de rechtmatigheidsverantwoording. Daarnaast worden de meeste actuele ontwikkelingen op het gebied van BTW/BCF, Loonheffingen en de VPB in deze sessie toegelicht.

Doelgroep

Deze digitale sessies zijn bestemd voor o.a. controllers, financiële consulenten, medewerkers interne controle, medewerkers control, medewerkers financiën, interne juristen en interne fiscalisten werkzaam bij gemeenten, provincies, waterschappen en samenwerkingsverbanden.
De bijeenkomst wordt georganiseerd door de sectorgroep Binnenlands Bestuur van PwC en is kosteloos.

Vragen

Neem bij vragen, suggesties of andere feedback gerust contact met ons op. We horen graag van u!

Contact

Remko Hagedoorn

Manager, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 025 87 12

Sytse Jan Dul

Director, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)61 088 53 57

Janice van der Hout

Associate, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 895 92 39

Volg ons