Operational Restructuring

Snel weer levensvatbaar

Raakt uw onderneming in financiële problemen? Hebt u tekort aan werkkapitaal, onverwachte terugval van de winstgevendheid of te hoge vaste lasten? Dan kan een operationele herstructurering noodzakelijk zijn om de onderneming levensvatbaar te houden of weer te maken.

In goed overleg uw werkkapitaal aanpakken

Snel handelen en (financiële) belanghebbenden goed betrekken. Uit ervaring weten we dat dit de sleutelfactoren zijn die bij financiële problemen het voortbestaan van de onderneming bepalen. We gaan daarom met uw management aan de slag om uw werkkapitaal snel te verbeteren. Daarnaast zetten we onze functionele expertise en sectorkennis in voor herstructureringsplannen en -acties die passen bij uw onderneming, in goed overleg met uw externe stakeholders.

Zo kunnen wij u helpen

Wij zorgen dat alle inspanning binnen de organisatie gericht is op het eindresultaat: snel weer levensvatbaar worden. Dat doen we onder andere door:

  • versneld een nieuw of aangepast businessplan te ontwikkelen (inclusief herstructurerings- en implementatieplannen) dat als basis dient voor een mogelijke financiële herstructurering
  • een centraal projectmanagementbureau (restructuring office) in te zetten dat alle initiatieven op één lijn houdt
  • te onderhandelen met externe stakeholders

Contact

Peter Wolterman

Partner

Tel: +31 (0)88 792 50 80

Volg ons