Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Inzake juni 2019

Veelbelovende vernieuwingen

Wie als bedrijf bestaansrecht wil houden, ontkomt er niet aan zich steeds aan te passen aan nieuwe marktontwikkelingen. Duurzame, veelbelovende vernieuwingen maken anno 2019 het verschil. Zowel in de profit- als in de non-profitsector. U leest er alles over in deze editie van Inzake.

Anne-Mei The
Sociale Benadering Dementie
Acht social trials moeten de komende vier jaar leiden tot nieuwe landelijke standaarden die meer levenskwaliteit tegen lagere kosten garanderen.
Volgende
Vorige
Mark van Ingen
Topjaar private equity en venture capital
2018 was een recordjaar voor beleggingen in private equity en venture capital, blijkt uit een groot onderzoek van de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen (NVP). Groei-investeerder Mark van Ingen van Mentha Capital geeft een toelichting.
Volgende
Vorige
Khalid Saleh
Duurzaamheid en innovatie Vopak
Zo geeft Vopak vorm aan innovatie en duurzaamheid, en deze rol spelen fiscale investeringsfaciliteiten en subsidies van de overheid daarin.
Volgende
Vorige
Jeroen Zwinkels
Digitalisering in uitzendbranche
Algemeen directeur Jeroen Zwinkels van ManpowerGroup Nederland duidt de impact van digitalisering op mensen en hun werk. ‘Je kunt in een ecosysteem niet als enige succesvol zijn en de rest niet. Dat lukt hooguit voor een korte periode.’
Volgende

Lees ook...

Balanceren tussen databescherming en ruimte om te innoveren

Het is tijd dat we de verdeling van welvaart opnieuw 'uitvinden', waarschuwt Erik Brynjolfsson, hoogleraar digitale economie aan de Sloan School of Management van het Massachusetts Institute of Technology, in gesprek met PwC's hoofdeconoom Jan Willem Velthuijsen.

Lees hier het interview met Erik Brynjolfsson

Ervaar BXT in PwC's Experience Center

De BXT-methode van PwC verbindt bedrijfsvoering, klantbeleving en technologie met elkaar. In het speciaal ontworpen Experience Center in Amsterdam ervaren bedrijven en organisaties hoe transformatie uitpakt voor hun klanten en medewerkers.

Lees hier meer over BXT en PwC's Experience Center

Contact

Eric de Bie

Eric de Bie

Hoofdredactie Inzake, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)64 613 60 38

Niels Wiertz

Niels Wiertz

Hoofdredactie Inzake, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)65 395 89 68

Volg ons