Inzake december 2018

Digitale transformatie

Succesvolle digitale-transformatietrajecten kenmerken zich door een samenspel van business, klantbeleving en technologie. Laat u inspireren door de verhalen van Deltares, albelli, GiantLeaps, ING, Google en The Employment Group. En lees de interviews met cybersecurity-expert Christopher Painter en topeconoom Daron Acemoglu.

Twann Verhoeven - Deltares
Financiële projectbeheersing
Kunstmatige intelligentie helpt organisaties in een vroegtijdig stadium patronen te herkennen én – door data razendsnel te analyseren – voorspellend te zijn over de afloop van een project. ‘Deze pilot heeft ons in vijf weken heel veel inzicht gebracht in de wijze waarop wij onze financiële projectbeheersing voeren.'
Volgende
Vorige
Tristan Money - albelli
Een fotoalbum maken binnen één minuut
2019 wordt weer een spannend jaar voor albelli, een van Europa’s grootste leveranciers van fotoboeken. Met kunstmatige intelligentie hoopt het bedrijf het gemak voor klanten te vergroten.
Volgende
Vorige
Monique Moos - The Employment Group
'Wij willen dé bemiddelaar in werkgeluk zijn'
Met de pragmatische d.quarks-methodologie rijkt PwC bouwstenen aan voor digitale transformatie van bestaande businessmodellen. Het leidde bij The Employment Group tot een geïntegreerd IT-platform.
Volgende
Vorige
Anand Autar - ING
Early warning system voor kredietrisico's
ING ontwikkelde samen met Google en PwC een digitaal waarschuwingssysteem voor kredietrisico’s bij multinationals, overheden en financiële instellingen. ‘Binnen twaalf weken hadden we een proof of concept.’
Volgende

Lees ook...

Topeconoom Daron Acemoglu over de toekomst van Europa

Zet de Brexit de interne verhoudingen in de EU verder onder druk of versterkt het deze juist? PwC’s hoofdeconoom Jan Willem Velthuijsen bespreekt de toekomst van Europa met topeconoom Daron Acemoglu.

Lees verder...

Expert Christopher Painter - 'Voor cybersecurity hoef je niet bang te zijn'

Het tegengaan van cyberbedreigingen vraagt om samenwerking tussen landen onderling en met bedrijven.

Lees verder...

Contact

Eric de Bie

Eric de Bie

Hoofdredactie Inzake, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)64 613 60 38

Volg ons