Kapitaalmarkt & financiering

Kapitaalmarkten zijn een aantrekkelijke manier toekomstige groei te financieren

Het goed in kunnen spelen op de diverse ontwikkelingen in de farmaceutische sector vereist een stabiele financiële basis van uw onderneming. Het benodigde kapitaal kan worden verkregen door middel van speciale innovatiekredieten, bankfinanciering, het laten toetreden van additionele participanten (bijvoorbeeld private equity) of een beursgang.

De voorbereiding op een beursgang is niet in een dag geregeld. Het is een proces dat vraagt om een gedegen langetermijnplanning en -uitvoering, om de talloze mogelijke valkuilen te ontlopen die horen bij de overgang naar de nieuwe status als beursgenoteerde organisatie. Op market timing heb je als bedrijf geen invloed, op een goede voorbereiding wel. Door tijdig te plannen en de juiste balans in resources te vinden om de afzonderlijke, maar ook overlappende werkstromen ‘Going Public’ en ‘Being Public’ maakt een bedrijf de grootste kans op een succesvolle beursintroductie.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij hebben diverse klanten begeleid bij hun beursgang. Daarnaast is onze afdeling debt-advisory gespecialiseerd in het optimaliseren van financieringsstructuren bij ondernemingen. Graag gaan we met u in gesprek over de mogelijkheden en potentiele valkuilen.

Contact

Martin Coenen

Martin Coenen

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 054 96 10

Volg ons