‘Future of Work’ in een ESG-economie

24/11/21

De doelen en uitdagingen van de energietransitie hebben impact op uw organisatie en onvermijdelijk op de mensen in uw organisatie. Samen met de veranderende perspectieven en prioriteiten van uw medewerkers leidt dat tot een veranderende ‘Future of Work’. De grote vraag is: hoe zorgt u ervoor dat uw HR- en beloningsstrategie ESG- en toekomstbestendig is?

Deze zesde ESG-animatie zet de ‘Future of Work’ in een ESG-economie uiteen. Uw bedrijf kan rekening houden met de veranderende perspectieven van uw workforce en ESG-gerelateerde doelen bij het bepalen van een HR-strategie. Bekijk onze volgende ESG-animatie over de ‘Future of Work’ en neem gerust contact met ons op om van gedachten te wisselen over uw mogelijke aanpak.

Playback of this video is not currently available

0:02:05

Future of Work - ESG and Tax

Deze zesde ESG-animatie zet de ‘Future of Work’ in een ESG-economie uiteen. Uw bedrijf kan rekening houden met de veranderende perspectieven van uw workforce en ESG-gerelateerde doelen bij het bepalen van een HR-strategie. Bekijk deze volgende ESG-animatie en neem gerust contact met ons op om van gedachten te wisselen.

Deze animatie gaat dieper in op de ‘Future of Work’ en is een vervolg op onze inleidende ESG-animatie en onze eerdere deep dives:

  1. Carbon Pricing
  2. Value Chain
  3. Hydrogen
  4. Mobility
  5. Future of Work

Voor meer informatie over het Fit for 55-pakket, zie Fit for 55 EU zet in op energiebesparing en groener bouwen om klimaatdoel te behalen.

Voor meer informatie over de fiscale aspecten van de energietransitie en onze diensten, zie Managing tax en de energietransitie.

Contact

Chris Winkelman

Chris Winkelman

Energy - Utilities - Resources Industry, Tax, Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)65 154 18 97

Niels Muller

Niels Muller

Partner, Energy transition and sustainable energy, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)65 160 08 61

Juliette Marsé

Juliette Marsé

Director (Tax) - Energy, Utilities & Resources, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)63 419 61 08

Mohammed Azouagh

Mohammed Azouagh

Senior Manager - Tax, Sustainability and Incentives, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 380 36 54

Sander Borremans

Sander Borremans

Senior Manager Indirect Taxes, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)61 029 42 75

Volg ons