Diversity & Inclusion leerprogramma’s

Waarom Diversiteit & Inclusie belangrijk is voor organisaties

Organisaties die diversiteit omarmen, boeken niet alleen betere resultaten, maar zijn ook een broedplaats voor innovatie en waardecreatie. Daarnaast versterken ze hun reputatie en merk door inclusie en diversiteit als prioriteit te stellen. Inclusieve organisaties hebben bovendien toegang tot een breder scala aan talent en zorgen ervoor dat werknemers zich meer betrokken voelen.

Wij hebben verschillende leerprogramma's ontwikkeld om uw organisatie te helpen bij het opbouwen van competenties en vaardigheden op het gebied van diversiteit en inclusie.

Ons aanbod aan leerprogramma’s op het gebied van Diversity & Inclusion

Een Diversity & Inclusion leerprogramma op maat?

Dat is mogelijk! De verschillende D&I trainingen kunt u combineren tot een programma dat past bij uw specifieke behoeften. We verwerken specifieke ambities, uitdagingen en voorbeelden vanuit uw organisatie in het programma. Daarmee is het programma nog relevanter en effectiever; het programma is afgestemd op de unieke situatie en doelstellingen van uw organisatie.

Ons aanbod aan leerprogramma’s op het gebied van Diversity & Inclusion

Waarom PwC?

Diversiteit en inclusiviteit is voor PwC een belangrijk onderwerp. Mensen maken het verschil. Als adviesorganisatie willen wij complexe uitdagingen aanpakken en mee helpen oplossen. Daarvoor is het belangrijk dat wij zelf een grote diversiteit aan mensen in kunnen zetten en samen kunnen brengen. Ons beleid is erop gericht om de  inclusieve cultuur te versterken en de organisatie diverser te maken.

We delen graag de expertise en ervaring die wij hebben opgebouwd op het gebied van diversiteit en inclusiviteit met onze klanten. We hebben een team van deskundige trainers die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en best practices op dit gebied. Dit stelt ons in staat om relevante trainingen aan te bieden die aansluiten bij de behoeften van onze klanten. Waarbij we ook onze eigen ervaringen (successen en uitdagingen) delen. 

Of het nu gaat om D&I bewustwordingstrainingen, vaardigheidstrainingen of leiderschapstrainingen, we hebben een divers aanbod dat aansluit bij verschillende niveaus en functies binnen een organisatie.

Contact us

Magda Chrysoulis-Stegeman

Magda Chrysoulis-Stegeman

Senior Director, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 86 70

Anouk Bijleveld

Anouk Bijleveld

Senior Manager, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)65 777 94 08

PwC’s Academy

Onderdeel van/Part of, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 86 70

Volg ons