Digital Learning Suite

Een nieuw tijdperk voor leren

We zijn een nieuw tijdperk voor leren ingegaan

De manier waarop we leven, werken en leren is veranderd. Werken op afstand is de nieuwe realiteit, en dat geldt ook voor leren op afstand. Dit is hét moment om uw medewerkers bij te scholen, hun vaardigheden op kerngebieden te verbeteren en hen tegelijkertijd gemotiveerd en productief te houden.

Onze Digital Learning Suite helpt u kennis en vaardigheden te ontwikkelen door boeiende inhoud te leveren via verschillende digitale kanalen. Wij doen dit via:

  1. (Live) online leren
  2. Digitale leermiddelen
  3. Online coaching
  4. Train de online trainer
We zijn een nieuw tijdperk voor werkplekleren ingegaan

Bij PwC ontwikkelen we al meer dan 160 jaar onze eigen mensen. Onze kracht om talent te werven, te behouden en te laten groeien heeft ons tot een van de grootste en meest succesvolle, professionele en dienstverlenende organisaties in de wereld gemaakt. 

Het is deze ervaring met het ontwikkelen van jonge professionals tot en met senior business leiders, die is ingebouwd in alle PwC’s Academy-programma's.

Waarom bij ons leren?

“Leren op afstand biedt nieuwe kansen”

Anke Landstra, PwC’s Academy

Waarom bij ons leren?

Ons doel voor leren op afstand is het leveren van dezelfde ervaring en hoge mate van betrokkenheid die u bij een persoonlijke training tegenkomt. We weten dat achter een scherm zitten een uitdaging kan zijn. Wij houden rekening met deze uitdaging bij het ontwerpen van onze digitale leerprogramma’s, door bijvoorbeeld het inbouwen van veel interactiviteit en werken in kleine groepen aan casuïstiek. Wij hebben uitgebreide ervaring in het ontwerpen van impactvolle leerprogramma’s in de online omgeving.

Wij focussen op:

  • Impactvolle leertrajecten en trainingen met veel interactiviteit
  • Content ontwerp en ontwikkeling
  • Neuroscience van leren
  • Multimedia & technologie
  • Games & gamification
  • Mobile learning
Volg ons

Contact

Magda Chrysoulis-Stegeman

Magda Chrysoulis-Stegeman

Senior Director, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 86 70

Anouk Bijleveld

Anouk Bijleveld

Senior Manager, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)65 777 94 08

Hide