New world. New skills.

Ontwikkel uw mensen voor nu en in de toekomst.

We bevinden ons in een nieuwe werkwereld - een wereld vol mogelijkheden en uitdagingen voor zowel bedrijven als de samenleving. Snelle digitalisering, toenemende en veranderende vraag naar diensten en disruptie van de arbeidsmarkt dwingen organisaties om hun personeelsstrategie te herzien. Dit is een uitdaging voor ons allemaal, niet iedereen heeft de vaardigheden die nodig zijn, nu en in de toekomst. Elk jaar zullen er in bijna elke organisatie 5-10% van de rollen zijn die radicaal veranderen en ernstige mismatches van vaardigheden veroorzaken. Het alleen aantrekken van nieuwe medewerkers met de juiste competenties is niet voldoende: werknemers vervangen zal moeilijk, tijdrovend en steeds duurder zijn. Uw huidige personeel kan niet achterblijven, om toekomstbestendig te zijn is upskilling nodig.

77% of the 22,000 people that we surveyed said they would be willing to upskill in order to become more employable

Talent Trends 2020

41% said that their upskilling programme has been “very effective” in creating a stronger corporate culture and engaging employees

Talent Trends 2020

Wat bedoelen we met "upskilling"?

Upskilling is meer dan alleen training. Het gaat om het identificeren van de kennis, vaardigheden en ervaring die in de toekomst het meest waardevol zijn. Dit betekent het begrijpen van skill gaps & mismatches en het creëren van aantrekkelijke programma's voor het ontwikkelen van vaardigheden. Digitale vaardigheden zijn van vitaal belang; maar zijn slechts een deel van het verhaal. Iedereen heeft digitaal begrip nodig om de impact van technologie op werk te begrijpen. Maar werknemers hebben ook rolspecifieke, zakelijke en soft skills nodig om effectief te kunnen werken. 

Hoe doen wij dit?

1. Skills-gap analyse

Samen met u identificeren wij welke competenties specifieke teams of functies momenteel hebben en welke competenties er in de toekomst nodig zijn. Welke competenties zijn het meest urgent en wat zijn de belangrijkste uitdagingen om de leerbehoeften en -doelen te kunnen identificeren?

View more

2. Leerstrategie

Wij helpen u om uw leer- en ontwikkelingsstrategie te herzien (en te vernieuwen) als onderdeel van upskilling. Wij zijn sparringpartner voor Learning en Development managers en adviseren hen, op basis van onze kennis over leermethoden en het ontwerpen en ontwikkelen van leerprogramma's, over hun upskilling- en leerstrategie.

View more

3. Het leggen van de culturele basis

Het leggen van de culturele basis. Door onze Be Well, Work Well programma’s helpen wij medewerkers in hun fysieke en mentale welzijn. Met onze programma’s ondersteunen wij medewerkers in hun continue ontwikkeling en helpen wij u met het verbeteren en optimaal benutten van uw leercultuur. 

View more

4. Ontwikkelprogramma's volledig op maat

Op basis van de analyse van de skills-gap identificeren wij de leerbehoeften en -doelstellingen en ontwikkelen we voor u een leertraject op maat. Met onze expertise en leermethoden ontwikkelen wij voor u een 'blended learning' oplossing die uw medewerkers de kennis en vaardigheden biedt die ze nodig hebben, nu en in de toekomst.

View more

5. Meten van leerrendement

Wij helpen u bij het vaststellen en meten van KPI's en effecten van uw ontwikkelprogramma's. Hierin adviseren wij u bij het meten van het rendement op leerinvesteringen en volgen we de gedragsverandering van uw medewerkers.

View more

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.loadingText}}

Contact

Magda Chrysoulis-Stegeman

Magda Chrysoulis-Stegeman

Senior Director, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 86 70

Volg ons