Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Corporate sustainability reporting and EU Taxonomy

Overzicht

Bij veel organisaties staat het thema ESG hoog op de agenda. Hoe om te gaan met vraagstukken op het gebied van klimaat en milieu (E), maatschappij (S) en goed ondernemingsbestuur (G)? Welke kansen en risico’s voor verduurzaming zien we? Hoe meten, managen en rapporteren we ESG-vraagstukken nu er nog geen algemeen geaccepteerde maatstaven bestaan? Waar moeten we op focussen? 

In deze e-learning maakt u kennis met de belangrijkste EU ESG-regelgeving: EU Taxonomy en CSRD. Ook behandelen we disclosure indicators, de materialiteitsanalyse van ESG-topics en  het integreren van de belangrijkste topics in de strategie. Ook leert u inzicht te krijgen in de belangrijkste ESG-stakeholders.

Leerdoel

  • U krijgt basaal inzicht in de impact die de belangrijkste EU ESG-regelgeving heeft op reporting. 

Doelgroep

  • Bestuur en directie, finance & reporting teams, internal audit van financiële instellingen en commerciële organisaties

Verdere informatie

  • Duur: 50 minuten

  • Talen: Engels

  • Voorlopig enkel beschikbaar voor organisaties en niet op individueel niveau af te nemen.

Deze e-learning maakt deel uit van een reeks e-learnings ontworpen door PwC. Ze zijn bedoeld om u een uitgebreid overzicht te geven van de impact van ESG-kansen en ESG-regelgeving op uw organisatie.

Contact

Enid Mangal-Paanakker

Enid Mangal-Paanakker

Senior Manager, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 085 92 78

Volg ons