Supply Chain Management

Hoe veerkrachtig is uw bevoorrading?

Hoe gaat uw organisatie om met veranderlijke prijzen en beschikbaarheid van grondstoffen? Met klanten die minder trouw zijn, en wel meer service eisen? Met de nasleep van een fusie of overname? Deze ontwikkelingen vragen om veerkracht van uw organisatie en in het bijzonder van uw supply chain, zodat u in staat bent flexibel op veranderingen in te spelen, met behoud van een solide basis.

Veerkracht ontstaat niet zomaar, maar wordt zorgvuldig ontworpen. Wij helpen u daarbij door een goede verbinding te maken tussen bedrijfsstrategie, supply chain strategie en supply chain operatie. Dat is onze kracht, zeggen onze klanten.

Supply Chain Experience

Een snel veranderende wereld geeft stof tot nadenken

In de afgelopen jaren hebben veel bedrijven zich gericht op strategieën als just-in-time, lean en het verplaatsen van productie naar het buitenland. De significante economische veranderingen in de afgelopen jaren hebben echter veel bedrijven in gevaar gebracht; de Covid-19 crisis heeft waarschijnlijk ook uw supply chain geraakt en uitgelicht op welke vlakken deze wel of niet tegen disruptie bestendig is. Recente gebeurtenissen hebben laten zien dat het niet makkelijk is om met de vele complexiteiten van een supply chain om te gaan in een snel veranderende omgeving en daarbij concepten als lean en agile niet uit het oog te verliezen. 

Hoe gaat u om met groeiende onzekerheid in tijden van verregaande globale integratie?  In zulke bijzondere omstandigheden is het van groot belang om kritisch uw supply chain, haar processen en haar weerbaarheid te evalueren.

The Supply Chain Experience

Zo kunnen wij u helpen         

Wij helpen u bijvoorbeeld deze doelen te bereiken in uw supply chain:

  • Meer toegang en accuraatheid voor klanten
  • Grotere flexibiliteit
  • Kostenbeheersing
  • Risicobeheersing

Om deze doelen te bereiken zetten wij beproefde diensten in, zoals network design, profitability management, IT design, tax effectiveness en benchmarking.

Contact

Rolf Bos

Rolf Bos

Director, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)65 149 54 19

Volg ons