Vind uw mogelijkheden opnieuw uit in het AI Lab

AI inzetten voor bedrijfsgroei

In het snel veranderende landschap van vandaag de dag is het inzetten van AI een strategische noodzaak voor het stimuleren van bedrijfsgroei. AI heeft het potentieel om activiteiten te transformeren, de efficiëntie te verhogen en wendbaarheid te bevorderen. 

Het CEO-onderzoek van PwC benadrukt het belang van AI om concurrerend te blijven en de levensvatbaarheid van de organisatie te garanderen. Door AI te integreren met de gegevens, het intellectuele eigendom en de ecosystemen van uw bedrijf, kunt u de resultaten versnellen en navigeren door een veranderd industrieel landschap.

AI omarmen betekent bedrijfsactiviteiten opnieuw uitvinden en mensen in het middelpunt van de adoptie plaatsen. Ons AI Lab biedt een AI-reis op maat om uw bedrijf opnieuw uit te vinden en waarde te creëren.

70% van de CEO's gelooft dat GenAI de manier waarop hun bedrijf waarde creëert, levert en vastlegt aanzienlijk zal veranderen.

Bron: PwC's 27e jaarlijkse Global CEO Survey

Benut de nieuwste mogelijkheden van AI en houd de risico’s beheersbaar

Neem contact op en ontdek hoe wij u hierbij kunnen helpen

Wat kunt u van ons verwachten

  • Alle aspecten van AI tot leven brengen: In ons Experience Center kunnen nieuwe, opkomende technologieën worden verkend, AI-initiatieven tot bloei komen en gezamenlijke oplossingen worden gecreëerd door Business, Experience en Technology te laten samensmelten. 
  • Deskundige begeleiding rond AI: Gebruikmaken van de collectieve krachten van onze PwC-experts, netwerk- en technologiepartners via onze AI community of solvers, die u end-to-end ondersteunt, van AI-bedrijfsstrategie tot technologie-implementatie. 
  • Impact in de echte wereld: Onze focus ligt op het leveren van resultaten die er toe doen. Of het nu gaat om het stimuleren van omzetgroei, het verbeteren en stroomlijnen van de operationele efficiëntie of het bevorderen van innovatie, wij zijn er om u te helpen meetbare en impactvolle resultaten te behalen die blijvend succes opleveren. 
  • Gebruikerservaring & AI: De fase Gebruikerservaring en AI van de AI-reis richt zich op het verbeteren van de interactie tussen gebruikers en AI-gebaseerde systemen. Deze fase is gericht op het creëren van naadloze en intuïtieve ervaringen die gebruikmaken van de mogelijkheden van AI om gepersonaliseerde en impactvolle gebruikerservaringen te leveren. Door een combinatie van design thinking, gebruikersonderzoek en AI-technologieën streven we naar het creëren van gebruikersgerichte oplossingen die gebruikers blij maken en betrekken terwijl ze bedrijfswaarde creëren.
AI Lab

Elke stap van uw AI-reis aanpakken

Responsible AI

Nu de mogelijkheden van AI dagelijks veranderen is het belangrijk dat uw organisatie AI op een verantwoorde manier inzet. Dit noemen we Responsible AI. Doordat AI steeds autonomer kan opereren, kunnen er ongewenste risico’s ontstaan. Met Responsible AI houdt u die risico’s beheersbaar. En zorgt u ervoor dat u uw klanten, toezichthouders en andere stakeholders kunt uitleggen dat uw AI-toepassing op een veilige, zorgvuldige en verantwoorde manier functioneert.

Lees meer over responsible AI

Generative AI

Generative AI genereert nieuwe gegevens op basis van bestaande data. Met Generative AI kunt u geluid, tekst, afbeeldingen, video’s en virtuele werelden maken, denk aan de mogelijkheden van ChatGPT. De kracht van Generative AI zal alleen maar toenemen, waardoor het businessmodellen en hele bedrijfssectoren gaat veranderen. Generative AI biedt ondersteuning aan menselijke besluitvormingsprocessen, kan de productiviteit verhogen en kosten verlagen. Wij helpen u te zorgen dat Generative AI bijdraagt aan uw organisatiedoelen en functioneert op een manier die bij uw organisatie past.

Lees meer over generative AI

AI Strategy (strategy & business solutions)

AI-oplossingen kunnen de productiviteit in uw organisatie verhogen, zodat u meer werk met minder capaciteit kunt doen. Ook kunnen de oplossingen helpen om te anticiperen op zaken, zoals klantgedrag, medische diagnoses en financiële planning. AI zal steeds vaker onderdeel zijn van de oplossing. Maar het oplossen van problemen is nog maar het begin. Succes op de lange termijn vereist een op AI afgestemde strategie. Wij kunnen u helpen met het opstellen en implementeren ervan.

Lees meer over AI Strategy

AI Lab mensgericht en technologiegedreven

Ons AI-lab is uitgerust om u te helpen bij uw transformatie. Door onze toewijding aan innovatie bieden we een ruimte om te verkennen, te communiceren en te leren over AI en de invloed ervan op uw bedrijf. Door de uitdagingen, kansen en trends van u en de sector te begrijpen, zijn onze community of solvers, AI-experts en Tech Alliance Partners er om samen met u verantwoorde en waardegedreven AI-kansen te creëren.

Lees meer over de mogelijkheden van ons AI Lab

AI-evenementen

PwC organiseert regelmatig generatieve AI-evenementen, speciaal bedoeld voor belangrijke besluitvormers in verschillende sectoren. Onze evenementen richten zich op de nieuwste generatieve AI-oplossingen, opkomende uitdagingen en innovatieve oplossingen om uw bedrijf een voorsprong te geven.

Lees meer over onze AI-evenementen

Playback of this video is not currently available

0:01:45

Het is niet de vraag "of " AI invloed zal hebben op uw bedrijf, maar hoe en wanneer. Vol vertrouwen innoveren met (Gen)AI draait om 'snel en langzaam bewegen' tegelijkertijd. 
Handel nu. 
Kom naar het AI Lab. 

Een plek die zich naar u vormt en aanpast

  • AI-workshops op maat: AI-workshops op maat op basis van uw behoeften, uitdagingen en kansen, ontworpen om uw organisatie te voorzien van praktische AI-kennis en praktijkervaring. 
  • Branchespecifieke AI-gebruikscases: Verken verschillende use cases, op maat gemaakt voor specifieke sectoren, behoeften en kansen, om de efficiëntie en het concurrentievoordeel te vergroten. 
  • AI-oplossingen op maat: Ontdek, verken en interageer met AI-geïmplementeerde oplossingen die zijn ontworpen om diverse use cases en unieke zakelijke uitdagingen aan te pakken en innovatie te stimuleren.

Contact us

Berry Driessen

Berry Driessen

Experience Consulting Lead, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)63 987 32 71

Marcel Jakobsen

Marcel Jakobsen

Chief Digital Officer, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)61 206 60 16

Volg ons