Sightline

Een eenvoudigere manier om vooruit te kijken

Samenwerken op uw projecten bij PwC en het voldoen aan uw compliance verplichtingen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Sightline wordt ondersteund door de expertise van PwC en is uw intuïtieve platform, dat op één plek inzicht geeft in het totale tax compliance landschap van uw organisatie.

PwC biedt u een eenvoudige oplossing

Uw organisatie - en de voor uw relevant fiscale wet- en regelgeving - verandert in een snel tempo. Sightline is ontwikkeld om u te helpen inzichten te verschaffen in de status van de werkzaamheden, uitstaande verzoeken, overzichten van alle te ondernemen acties etc.

Ervaar het gemak van een geïntegreerd, allesomvattend overzicht van uw processen en projecten met ons. Op het Sightline platform kunt u gemakkelijk documenten delen, samenwerken zonder de tussenkomst van e-mails dat tegelijkertijd bijdraagt aan een efficiënte oplevering van uw eindproducten. Sightline is een platform dat voortdurend evolueert om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van uw organisatie en de business.

Playback of this video is not currently available

1:00

Sightline: collaboration during the tax process has never been easier

Eenvoudige data integratie in combinatie met inzichtvolle analyses

Onze op maat gemaakte aanpak stroomlijnt het verschaffen van benodigde gestructureerde en ongestructureerde data aan PwC. Zodra deze data is omgezet naar een uniform model, heeft u overal toegang tot uw gegevens, ongeacht waar u zich bevindt in het proces. De ingebouwde datavisualisaties bieden gemakkelijk waardevolle inzichten.

Traceer, onderneem actie en analyseer deliverables die voor uw team relevant zijn.

Een gecentraliseerd dashboard biedt realtime statusrapportage voor al uw verzoeken en deliverables, waardoor u meer tijd over heeft om te focussen op de belangrijke zaken in uw organisatie.

Meer samenwerking en transparantie

Breng communicatie en opmerkingen tussen uw organisatie en PwC uit meerdere applicaties samen binnen ons platform en gebruik notificaties in plaats van e-mails om het verlies van cruciale details te beperken.

Ontworpen voor de behoeftes van vandaag en morgen met Sightline krijgt u:

Inzage in de relevante details en transparantie over al uw projecten met PwC.

Een geconsolideerd overzicht van werkstromen en activiteiten,met behulp van intuïtieve, gebruiksvriendelijke dashboards.

Eén veilige plek waar informatie gedeeld kan worden en reacties en verzoeken aan uw PwC-team voor uw project direct verwerkt worden. 

Sightline is een uitstekend voorbeeld van onze human led, tech enabled strategie. Door middel van onze expertise en ons platform bieden wij met vertrouwen de juiste uitkomsten voor uw business.

Contact us

Tjeerd van den Berg

Tjeerd van den Berg

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)68 226 38 36

Jurriaan Weerman

Jurriaan Weerman

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 241 00 28

Stan Berings

Stan Berings

Tax Partner I EMEA Connected Tax Compliance Lead, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 013 85 60

Volg ons