Communiceren met impact

Voor overtuigende rapportages en presentaties

Uw boodschap duidelijk en snel overbrengen? Bouw de verhaallijn van uw rapportages en presentaties dan logisch en effectief op met onze PwC-methode pyramid thinking. U krijgt handvatten aangereikt om systematisch na te denken over uw publiek, uw boodschap en de opbouw van uw verhaal. Bij PwC gebruiken wij deze methode voor onze eigen rapportages en presentaties, met tevreden klanten als resultaat.

De training richt zich vooral op het bouwen van een goede structuur (verhaallijn), te gebruiken voor rapporten én presentaties. Ook ontwikkelt u uw schrijfvaardigheid, door volop te werken met uw eigen rapporten.

Voor wie is deze training?

Deze training is bestemd voor iedereen die via rapporten en presentaties zijn publiek wil meekrijgen voor zijn boodschap. We kunnen ook specifiek inzoomen op de uitdagingen van internal auditors, controllers en interne controle medewerkers in de publieke en commerciële sector, die hun stakeholders moeten overtuigen van hun oordeel en aanbevelingen.

View more

Na afloop van de training

  • begrijpt u het belang van pyramid thinking voor overtuigende rapportages en presentaties;
  • beheerst u de basisvaardigheden om zelfstandig pyramid thinking toe te passen. U kunt daarmee uw publiek optimaal informeren en overtuigen met een heldere en goed onderbouwde boodschap in uw rapportage of presentatie;
  • kunt u uw verhaallijn en boodschappen goed vindbaar en leesbaar in uw rapportage uitschrijven.

View more

Wie zijn de trainers?

Onze trainers zijn werkzaam als adviseur bij PwC en hebben ruime ervaring met het opstellen van doelgerichte presentaties en rapportages.

View more

Interesse

Voor deze training is nog geen datum beschikbaar. Maak uw interesse kenbaar door te mailen naar nl_pwc_academy@pwc.com. Bij voldoende belangstelling wordt de training gepland.

Uiteraard is het mogelijk om deze training met uw gehele team te volgen. Via het contactformulier kunt meer informatie aanvragen en uw wensen kenbaar maken. Wij nemen dan contact met u op om deze training voor u op maat te maken. 

PE-uren / -punten

PE-uren voor accountants (AA en RA)

De opleidingen van PwC's Academy voldoen aan de vereisten voor Permanente Educatie van het NBA. Door het volgen deze training krijgen accountants (AA en RA) 1 PE-uur per gevolgd lesuur. Wij verstrekken u een certificaat van deelname ná afloop van de training.

PE-punten registercontrollers (RC)

Registercontrollers krijgen door het volgen van de training 1 PE-punt per gevolgd lesuur. Wij verstrekken u een certificaat van deelname ná afloop van de training.


Contact

Magda Chrysoulis-Stegeman

Magda Chrysoulis-Stegeman

Senior Director, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 86 70

Volg ons