Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Communiceren met impact

Voor overtuigende rapportages en presentaties

Uw boodschap duidelijk en snel overbrengen? Bouw de verhaallijn van uw rapportages en presentaties dan logisch en effectief op met onze PwC-methode pyramid thinking. U krijgt handvatten aangereikt om systematisch na te denken over uw publiek, uw boodschap en de opbouw van uw verhaal. Bij PwC gebruiken wij deze methode voor onze eigen rapportages en presentaties, met tevreden klanten als resultaat.

De training richt zich vooral op het bouwen van een goede structuur (verhaallijn), te gebruiken voor rapporten én presentaties. Ook ontwikkelt u uw schrijfvaardigheid, door volop te werken met uw eigen rapporten.

Voor wie is deze training?

Deze training is bestemd voor iedereen die via rapporten en presentaties zijn publiek wil meekrijgen voor zijn boodschap. We kunnen ook specifiek inzoomen op de uitdagingen van internal auditors, controllers en interne controle medewerkers in de publieke en commerciële sector, die hun stakeholders moeten overtuigen van hun oordeel en aanbevelingen.

View more

Na afloop van de training

  • begrijpt u het belang van pyramid thinking voor overtuigende rapportages en presentaties;
  • beheerst u de basisvaardigheden om zelfstandig pyramid thinking toe te passen. U kunt daarmee uw publiek optimaal informeren en overtuigen met een heldere en goed onderbouwde boodschap in uw rapportage of presentatie;
  • kunt u uw verhaallijn en boodschappen goed vindbaar en leesbaar in uw rapportage uitschrijven.

View more

Wie zijn de trainers?

Onze trainers zijn werkzaam als adviseur bij PwC en hebben ruime ervaring met het opstellen van doelgerichte presentaties en rapportages.

View more

Interesse

Voor deze training is nog geen datum beschikbaar. Maak uw interesse kenbaar door te mailen naar nl_pwc_academy@pwc.com. Bij voldoende belangstelling wordt de training gepland.

Uiteraard is het mogelijk om deze training met uw gehele team te volgen. Via het contactformulier kunt meer informatie aanvragen en uw wensen kenbaar maken. Wij nemen dan contact met u op om deze training voor u op maat te maken. 

Permanente Educatie

PE-Portfolio accountants (AA en RA)

Deze training kunt u opnemen als leeractiviteit in uw PE-portfolio. Na afloop van de training ontvangt u van ons een deelnamebewijs met het aantal gevolgde lesuren van de training.

PE-punten registercontrollers (RC)

Na afloop van de training ontvangt u van ons een deelnamebewijs met het aantal gevolgde lesuren van de training. U kunt dit zelf registreren op de website van de VRC.


Volg ons

Required fields are marked with an asterisk(*)

Bij het verstrekken van uw e-mailadres erkent u de privacy statement gelezen te hebben, en gaat u akkoord met het verwerken van de data in overeenkomst met de privacy statement (inclusief internationale gegevensuitwisseling). Mocht u op een bepaald moment van gedachten veranderen over het ontvangen van informatie van ons, dan kunt u ons dit laten weten via het contactformulier.

Contact

Magda Chrysoulis-Stegeman

Magda Chrysoulis-Stegeman

Senior Director, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 061 58 22

Hide