Insolvency Support

Inzicht en ondersteuning voor de curator

U kunt als curator of bewindvoerder te maken krijgen met steeds grotere complexiteit bij het afwikkelen van een (internationaal) faillissement. Ingewikkelde structuren, mogelijke fraude of aansprakelijkheid van bestuurders, onzekerheid over de elektronische administratie en een veelheid aan stakeholders maken goed inzicht in de zaak moeilijk.

Geïntegreerde ondersteuning met één aanspreekpunt

In die complexiteit is het prettig om op één plaats alle specialistische ondersteuning te vinden die u nodig hebt. Van onderzoek tot en met gekwalificeerd tijdelijk ondersteunend personeel, met de zekerheid van onze ruime ervaring met complexe en internationale faillissementen.

Zo kunnen wij u helpen

Wij bieden u snel inzicht, zekerheid en praktische ondersteuning. Dat betekent onder andere:

  • het coördineren van versnelde verkoopprocessen voor specifieke activa of (delen van) de onderneming
  • op maat gemaakte (internationale) due diligence onderzoeken die u en potentiële kopers snel inzicht geven in organisatiestructuur en activiteiten, waarde van (delen van) de onderneming en risico’s in het dossier (van commercieel tot IT of HR)
  • forensisch onderzoek naar mogelijk frauduleuze of paulianeuze handelingen en naar bestuurdersaansprakelijkheid, eventueel via onze online digitale tool de ‘Calcurator’
  • de elektronische administratie waarborgen en de volledigheid van deze administraties controleren

Contact

Peter Wolterman

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)64 601 83 33

Edwin van Wijngaarden

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)65 462 43 09

Koos Beke

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)61 274 81 87

Volg ons