Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Dutch GAAP actualiteiten

Gezien de ontwikkelingen rondom het coronavirus bieden wij onze open trainingen vanaf maandag 22 november tot en met eind december 2021 live online aan. Begin december (na de persconferentie) beoordelen wij de open trainingen voor de periode januari / februari 2022. U kunt zich gewoon inschrijven. Deelnemers die zich al hebben ingeschreven voor de klassikale open trainingen die gepland staan na 22 november, informeren wij persoonlijk. Mocht u nog vragen hebben, neem contact met ons op via +31 (0)88 792 86 70 of nl_pwc_academy@pwc.com.

Update Nederlandse verslagleggingsregels

In deze Dutch GAAP actualiteiten wordt u in een korte tijd geïnformeerd over de veranderingen in wet- en regelgeving. Daarbij gaan wij nader in op de gevolgen voor de jaarrekening en tevens wordt gekeken naar veranderingen in andere wet en regelgeving, zoals op het gebied van niet-financiële informatie. De meeste aandacht zal uitgaan naar de grote en middelgrote ondernemingen. Voor zover relevant zal de training cijfervoorbeelden en oefenmateriaal bevatten.

“Zeer actueel en goed gepresenteerd door beide heren.”

Deelnemer live online Dutch GAAP actualiteiten 2020

Deze training is ook een onderdeel van onze combinatiepakketten, waarmee u bij deelname aan meerdere trainingen korting ontvangt. Kijk op de pagina Permanente Educatie Pakketten welke pakketten wij aanbieden.

Meer over deze training

De training gaat onder meer in op

  • reguliere wijzigingen RJ voor de jaarrekening 2021
  • ontwikkelingen op het gebied van niet-financiële informatie, duurzaamheid en ESG
  • aandachtspunten en ontwikkelingen voor het opstellen van een bestuursverslag
  • wijzigingen in de standaard voor opbrengstverantwoording

Na afloop van de training

  • weet u welke wijzigingen zijn doorgevoerd en wat zij voor uw organisatie en rapportage betekenen;
  • weet u welke invloed veranderingen in andere wet en regelgeving hebben.

Voor wie?

Deze training is voor financieel directeuren, financieel managers, controllers en administrateurs van (middel)grote en kleinere ondernemingen die Dutch GAAP toepassen.

Over de trainers

De trainers zijn specialisten op het gebied van verslaggeving binnen PwC. Het duo bestaat uit een Senior Director, voormalig lid van de Raad voor de Jaarverslaggeving (RJ) en een Manager van PwC.

Datum 

Deze training vindt plaats op 18 en 25 november 2021.

Kosten

De kosten van het bijwonen van deze training bedragen € 475,- (vrijgesteld van btw).

Voor PwC alumni geldt een kortingsregeling van 10%. Wanneer u zich als PwC alumnus aanmeldt, vermeldt u dan bij de inschrijving in het opmerkingenveld dat u gebruik wilt maken van de PwC alumni korting.

Voor alle kortingsregelingen van PwC's Academy geldt dat deze niet onderling te combineren zijn tenzij dit expliciet is aangegeven.

Locatie 

  • 18 november 2021 - PwC Rotterdam
  • 25 november 2021 - Live online (virtual classroom)

Programma

  • 18 november 2021: 13.30 - 18.00 uur
  • 25 november 2021: 13.30 - 18.00 uur

Permanente Educatie

PE-Portfolio accountants (AA en RA)

Deze training kunt u opnemen als leeractiviteit in uw PE-portfolio. Na afloop van de training ontvangt u van ons een deelnamebewijs met het aantal gevolgde lesuren van de training.

PE-punten registercontrollers (RC)

Na afloop van de training ontvangt u van ons een deelnamebewijs met het aantal gevolgde lesuren van de training. U kunt dit zelf registreren op de website van de VRC.

Deelname

De inschrijvingstermijn sluit in principe twee weken voor de trainingsdatum. Na ontvangst van uw aanmelding sturen wij u een bevestiging met aanvullende informatie over de training. Het aantal plaatsen per training is beperkt, wij zien uw aanmelding dan ook graag zo spoedig mogelijk tegemoet. Indien u onverhoopt verhinderd bent, kunt u een collega in uw plaats laten komen. Wij verzoeken u dit per e-mail door te geven op nl_pwc_academy@pwc.com.

"De Dutch GAAP trainingen van PwC zijn van een hoogwaardige kwaliteit met de juiste balans tussen theorie en praktijk."

Deelnemer Dutch GAAP actualiteiten 2019

{{filterContent.facetedTitle}}

Contact

Magda Chrysoulis-Stegeman

Magda Chrysoulis-Stegeman

Senior Director, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 061 58 22

Volg ons