Voorwaarden en Kortingsregeling

Hieronder vindt u de Bijzondere Voorwaarden voor open trainingen van de PricewaterhouseCoopers Academy Netherlands VOF, die van toepassing zijn op de btw-vrije open trainingen van PwC's Academy.

De Algemene voorwaarden van PwC vindt u hier

Kortingsregeling open trainingen PwC's Academy

Onderstaand vindt u de kortingen die van toepassing kunnen zijn op de inschrijving en de kosten van een open training van PwC's Academy.

PwC's Academy hanteert de volgende kortingsregeling:

Een organisatie heeft recht op 50% korting op de kosten van een open training voor iedere derde deelnemer voor dezelfde open training. Voorwaarden hiervoor zijn dat de betreffende deelnemers op wie de kortingsregeling van toepassing zijn feitelijk deelnemer van dezelfde organisatie zijn en de facturatiegegevens van dezelfde organisatie worden opgegeven.

Deze kortingsregeling en andere acties zijn niet van toepassing op de volgende actualiteitensessies:

  • Onderwijsactualiteiten;
  • Zorgactualiteiten;
  • Actualiteitensessies voor Binnenlands Bestuur;
  • Jaarrekeningactualiteiten voor Woningcorporaties;
  • APK training voor goede doelen.

Kortingsregeling PwC Alumni

Voor PwC Alumni geldt een kortingsregeling van 10% op onze open trainingen. Bent u PwC Alumni en wilt u gebruik maken van deze kortingsregeling, geeft u dit dan aan in het opmerkingenveld bij uw inschrijving. Mocht u vragen hebben, neem gerust contact met ons op via +31 (0)88 792 86 70 of nl_pwc_academy@pwc.com.

Voor alle kortingsregelingen van PwC's Academy geldt dat deze niet onderling te combineren zijn tenzij dit expliciet is aangegeven.

Contact

Magda Chrysoulis-Stegeman

Magda Chrysoulis-Stegeman

Senior Director, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 061 58 22

Volg ons