Cybersecurity

Cybersecurity als aanjager

Bedrijven die digitale transformatie omarmen in hun processen en activiteiten worden steeds vaker geconfronteerd met ontwrichtende elementen en evoluerende cyber risico's. In het waarborgen van de veiligheid en het succes van hun digitale reis kunnen organisaties nu hun strategie voor het optimaliseren van het digitale landschap combineren met mogelijkheden op het gebied van cybersecurity.

Door te investeren in robuuste cybersecurity-capaciteiten, verbeteren bedrijven hun defensieve strategie en bescherming van hun digitale assets, terwijl ze een concurrentievoordeel behalen op het gebied van groei en weerbaarheid.

PwC's suite van cybersecurity-diensten is er om organisaties in staat te stellen cybersecurity te omarmen als een waardevol en strategisch bezit en zichzelf te positioneren als leiders in het digitale tijdperk.

Benieuwd hoe we je kunnen helpen?

Het uitvoeren van digitale transformatie vereist het evolueren van cybersecurity- en risicomanagement strategieën.

Omdat uw organisatie steeds meer vertrouwt op datagedreven strategieën om de juiste besluiten te nemen en een concurrentievoordeel te behalen, is het cruciaal om deze aanpak uit te breiden bij het beheer van cyberrisico's.

Gezien het toenemende aantal steeds meer geavanceerde ransomware-aanvallen, moeten organisaties goed voorbereid zijn om de schade te beperken en de bedrijfsactiviteiten snel te herstellen.

Beveilig uw bedrijf tegen cyberdreigingen met PwC's Offensieve en Defensieve Beveiligingsdiensten.

Blijf voorop lopen in de snel veranderende wereld van cloudtechnologieën met PwC's suite van Cloud Security-oplossingen.

Organisaties die tactisch en strategisch willen zijn met betrekking tot hun positie tegenover het wereldwijde dreigingslandschap, moeten in staat zijn om gegevens effectief te benutten.

Naarmate cyberwetten evolueren om gelijke tred te houden met de opkomst van nieuwe technologieën, doen strategische organisaties meer dan alleen voorbereiden op naleving.

De steeds groter wordende waarde van gegevens benadrukt de noodzaak om gevoelige en kritieke informatie veilig te houden.

Laat beveiliging niet als een bijzaak worden beschouwd, maar laat het de basis zijn van uw DevOps-proces voor een veerkrachtige en betrouwbare oplossing.

AI geeft nu al vorm aan de digitale transformatie. We zorgen ervoor dat uw organisatie klaar is om haar digitale bezittingen te beschermen en veilig te profiteren van de verbeteringen die AI biedt.

Omarm het evoluerende digitale landschap met onze Zero Trust Strategie.

Vernieuw uw beveiligingsaanpak met onze service Cyber Portfolio Rationalisatie.

Het fundament voor de bescherming van uw digitale organisatie.

< Back

< Back
[+] Read More

Contact

Angeli Hoekstra

Angeli Hoekstra

Partner Cybersecurity & Privacy, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)63 086 15 22

Bram van Tiel

Bram van Tiel

Partner Cybersecurity & Dataprivacy, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 243 29 62

Mimoent Haddouti

Mimoent Haddouti

Cybersecurity Partner, PwC Netherlands

Volg ons