>

Community of solvers: human-led, tech-powered

Waar menselijke vindingrijkheid en technologie samenkomen… ontstaan nieuwe perspectieven. Die unieke samenwerking zorgt voor de beste oplossingen.

arrow pointing down

Menselijke vindingrijkheid + technologie = beste oplossingen

Technologie lijkt tegenwoordig het antwoord op iedere uitdaging. Bij PwC zien we dit anders. Zeker, technologie biedt nieuwe perspectieven en mogelijkheden, maar het vervangt ons als mens niet. Om de volledige potentie van technologie te benutten en de juiste keuzes te maken, kunnen we niet zonder alles wat ons menselijk maakt: aandacht, begrip en inlevingsvermogen. Als we technologie koppelen aan onze menselijke vindingrijkheid ontstaan de beste oplossingen voor de complexe uitdagingen waar u en de samenleving voor staan. Human-led, tech-powered, noemen we dat.

56 procent van de CEO’s wereldwijd verwacht dat technologie de grootste driver zal zijn voor transformatie

Lees de uitkomsten van PwC's 27e CEO Survey

Wat betekent het om human-led, tech-powered te zijn?

Bij PwC combineren we de expertise van onze teams met technologische tools en mogelijkheden. We vergroten voortdurend onze talentpool en zetten ons in om de technologische vaardigheden van onze medewerkers verder te ontwikkelen. Ook investeren we in de ontwikkeling van eigen tools en bundelen we onze krachten met technologische alliantiepartners. Zo kunnen we – ongeacht de behoeften van onze klanten – altijd de juiste combinatie van vaardigheden, expertise en technologie bieden.

Of het nu gaat om het versnellen van creativiteit door de kracht van cloud computing, het ondersteunen van besluitvorming met data en analytics of het aanvullen van emotionele intelligentie met kunstmatige intelligentie, het succes hangt af van de balans tussen menselijkheid en technologie. Door technologische innovatie en menselijke vindingrijkheid te combineren, komen we tot resultaten die echt het verschil maken.

Cloud and digital community of solvers posing together

Ontdek hier hoe we onze human-led, tech-powered-aanpak inzetten voor:

Vertrouwen en transformeren

Om te voldoen aan de veranderende eisen van klanten, werknemers, de economie en de maatschappij voelt u als organisatie de druk om te transformeren. Om succesvol te transformeren moet u menselijk inzicht combineren met krachtige technologieën. De juiste balans tussen deze elementen creëert briljante ideeën en impact- en waardevolle verandering.

Transformeren is iets doen dat verder gaat dan het voor de hand liggende. En vraagt een gezamenlijke inspanning van mensen om iets anders te doen, kosten te verlagen of groei te realiseren. Het gaat om het ontwikkelen van vaardigheden en de beschikbaarheid van de juiste hulpmiddelen om bij te dragen aan de transformatie. Zodat uw medewerkers zich ontwikkelen als onderdeel van de transformatie. En dát begint met vertrouwen. Vertrouwen in elkaar en erop vertrouwen dat technologie niet onze plaats gaat innemen. Maar dat menselijke vindingrijkheid nodig blijft om het maximale uit nieuwe technologische mogelijkheden te halen.

Casestudy: Belastingdienst

Cultuur en capaciteiten

Als organisatie staat u onder druk om een groeiende kloof in technische kennis en vaardigheden te overbruggen. U zoekt voortdurend naar capaciteiten die nodig zijn om uw kortetermijnuitdagingen het hoofd te bieden en uw langetermijnambities te verwezenlijken, van bijscholing van teams tot samenwerking met derden. Tegelijkertijd moet u een cultuur creëren die divers talent aantrekt, behoudt en stimuleert. Bij die aanpak kan technologie een onderdeel van de oplossing zijn.

Als u verschillende inzichten, vaardigheden en technologieën samenbrengt, kunt u verandering teweegbrengen. Met effectief leiderschap en de juiste mensen - met de juiste ambitie en een open houding om te leren en te luisteren - creëert u een cultuur die de energie en het succes van de transformatie stimuleert. Door het beste van operationele knowhow en technologie samen te brengen, ontstaan nieuwe mogelijkheden.

Casestudy: Roompot

Visie en waarde

Toenemende uitdagingen vragen dat u op zoek gaat naar visionaire manieren om uw strategieën aan te passen. Om bestaande waarde te beschermen en nieuwe waarde te creëren en te leveren. Zet uw menselijke vindingrijkheid in om nieuwe kansen en manieren te vinden waarbij technologie kan helpen bij het realiseren van succesvolle deals en investeringen. Door diepgaande industrie- en marktervaring van de juiste mensen aan te vullen met krachtige datagestuurde inzichten en digitale innovatie verkrijgt u beter inzicht in investeringskeuzes en nieuwe manieren  om waarde te creëren.

Het is cruciaal dat innovatie niet langer alleen vanuit buitengewone techbedrijven komt. De creativiteit, de strategie en het inzicht om de waarde van technologie te benutten, moet centraal staan bij alle organisaties. Ook bij u. Want er vindt geen transformatie meer plaats waarbij technologie geen belangrijke rol speelt. Digitale oplossingen zullen menselijke vindingrijkheid versterken: digitale organisatiemodellen, digitale producten, digitale diensten, digitale verbindingen, digitaal inzicht. U kunt het zich niet veroorloven dat te missen.

Digitale transformatie

Bepaal waar u naartoe wilt

Human-led, tech-powered: onze community of solvers

Leonardo Cristalli, Rosanna Buckert, Christian Lieverse, Priyanka Dochibhotla, Mona de Boer en Gerwin Naber maken deel uit van onze community of solvers. Lees hier wat human-led, tech-powered voor hen betekent. En hoe zij het in hun dagelijkse werk toepassen.

'Ik geloof dat human-led, tech-powered een manier van leven is en een benadering van de huidige maatschappij.'

'Mijn focus ligt op het helpen van onze klanten in tijden van deals. Op dat soort momenten komt er veel op hen af en wordt er veel van hen gevraagd.'

'Ik zie human-led, tech-powered als dé manier om onze klanten te helpen met vraagstukken over de inzet van technologie.'

'Wat ik mooi vind aan onze human-led, tech-powered-aanpak is dat wij technologie gebruiken voor het mogelijk maken of versterken van een oplossing.'

'Om belangrijke problemen op te lossen moet je vaak omgaan met situaties die je nog niet eerder bent tegengekomen.'

'We staan aan de vooravond van een technologische revolutie, die wordt gedreven door kunstmatige intelligentie.'

< Back

< Back
[+] Read More

Wilt u meer weten over onze community of solvers?

Neem dan contact met ons op

Ontdek jouw carrière bij PwC

Join our community of solvers

Onze community of solvers is de kern van The New Equation

In onze dienstverlening maken onze mensen het verschil. Zij vormen onze community of solvers en zijn de kern van onze strategie ‘The New Equation’. Daarin staan vertrouwen en duurzame vooruitgang centraal. Samen leiden vertrouwen en duurzame vooruitgang tot een grotere relevantie.

Onze community of solvers is de kern van The New Equation

Contact

Agnes Koops-Aukes

Agnes Koops-Aukes

Voorzitter raad van bestuur, PwC Netherlands

Volg ons