Covid-19: Werken aan uw persoonlijke ontwikkeling, online of op 1,5 meter afstand

Information Corona

Gezien de ontwikkelingen rondom het coronavirus bieden wij onze trainingen via virtual classroom (live online) aan. Wij volgen de richtlijnen en adviezen van het RIVM en zullen deelnemers van onze trainingen tijdig informeren wanneer de situatie aanzienlijk verandert. Mocht u vragen hebben, neem gerust contact met ons op via +31 (0)88 792 86 70 of nl_pwc_academy@pwc.com.

De manier waarop we leven, werken en leren is veranderd. Ook het werken aan uw persoonlijke ontwikkeling is veranderd. Naast het online leren en blended leeroplossingen behoort het volgen van klassikale trainingen op 1,5 meter afstand ook tot de nieuwe realiteit.

Voor onze klassikale trainingen geldt dan ook dat wij de richtlijnen van het RIVM volgen en deze op 1,5 meter afstand aanbieden. Wanneer een klassikale training niet kan plaatsvinden, informeren wij onze deelnemers hier tijdig over en wordt de training virtueel (live online) aangeboden. Bekijk ons 1,5 meter protocol voor meer informatie of neem contact met ons op wanneer u hier vragen over heeft.

PwC houdt geregeld webcasts over de impact en de laatste ontwikkelingen van de coronacrisis. Kijk de afgelopen webcasts terug via de links onderaan deze pagina.

1,5 meter trainingsprotocol PwC's Academy

"Erg positief dat jullie de training op korte termijn hebben kunnen aanpassen van een face-to-face training naar een online training."

Deelnemer live online training april 2020

Heeft u belangstelling in een bepaald topic omtrent Covid-19, over de uitdagingen die voortvloeien uit de huidige coronacrisis en wilt daarover meer leren? U kunt bij ons een live online training volgen voor verdieping op (een van de) onderstaande onderwerpen. In onze live online training leren de deelnemers op interactieve wijze van onze trainers, van elkaar, delen ervaringen & inzichten en bespreken vragen en dilemma’s. 

Neem gerust contact met ons op. Samen met u bepalen we de inhoud, het programma en een passende duur voor uw live online leerervaring.

Aandachtsgebieden:

  • Crisismanagement
  • Overheidssteun en financiering
  • Personeel en kosten
  • Fiscale mogelijkheden
  • Werkkapitaal en liquiditeit  

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.loadingText}}

Contact

Magda Chrysoulis-Stegeman

Magda Chrysoulis-Stegeman

Senior Director, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 86 70

Volg ons