Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Werk aan uw persoonlijke ontwikkeling, online, klassikaal of een combinatie van beide

Gezien de ontwikkelingen rondom het coronavirus bieden wij onze open trainingen vanaf maandag 22 november tot en met eind december 2021 live online aan. Begin december (na de persconferentie) beoordelen wij de open trainingen voor de periode januari / februari 2022. U kunt zich gewoon inschrijven. Deelnemers die zich al hebben ingeschreven voor de klassikale open trainingen die gepland staan na 22 november, informeren wij persoonlijk. Mocht u nog vragen hebben, neem contact met ons op via +31 (0)88 792 86 70 of nl_pwc_academy@pwc.com.

De manier waarop we leven, werken en leren is veranderd. Ook het werken aan uw persoonlijke ontwikkeling is veranderd. Naast klassikale trainingen behoren online leren en blended leeroplossingen tot de nieuwe realiteit.

Wij kunnen ons voorstellen dat u belangstelling heeft in een bepaald topic omtrent Covid-19, over de uitdagingen die hieruit voortvloeien en dat u daar meer over wilt leren. U kunt bij ons daarom trainingen volgen voor verdieping op (een van de) onderstaande onderwerpen. In onze trainingen leren deelnemers op interactieve wijze van onze trainers, van elkaar, delen ervaringen en inzichten en bespreken vragen en dilemma’s.

"Erg positief dat jullie de training op korte termijn hebben kunnen aanpassen van een face-to-face training naar een online training."

Deelnemer live online training april 2020

Neem gerust contact met ons op. Samen met u bepalen we de inhoud, het programma en een passende duur voor uw klassikale, online of blended leerervaring.

Aandachtsgebieden:

  • Crisismanagement
  • Overheidssteun en financiering
  • Personeel en kosten
  • Fiscale mogelijkheden
  • Werkkapitaal en liquiditeit  

Contact

Magda Chrysoulis-Stegeman

Magda Chrysoulis-Stegeman

Senior Director, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 061 58 22

Volg ons