Covid-19 Leren op afstand

De manier waarop we leven, werken en leren is in een paar weken tijd snel veranderd. Werken op afstand is de nieuwe realiteit - en dat geldt ook voor leren op afstand.

De meeste mensen werken thuis en het volgen van trainingen kan nu niet klassikaal. Volg daarom onze live online trainingen. Of maak samen met ons uw live online training voor uw organisatie. Iets wat wij in de toekomst blijven doen, zodat wij u altijd kunnen ondersteunen in uw persoonlijke ontwikkeling - offline én online.

PwC houdt geregeld webcasts over de impact en de laatste ontwikkelingen van de coronacrisis. Kijk de afgelopen webcasts terug via de links onderaan deze pagina.

"Erg positief dat jullie de training op korte termijn hebben kunnen aanpassen van een face-to-face training naar een online training."

Deelnemer live online training april 2020

Heeft u belangstelling in een bepaald topic omtrent Covid-19, over de uitdagingen die voortvloeien uit de huidige coronacrisis en wilt daarover meer leren? U kunt bij ons een live online training volgen voor verdieping op (een van de) onderstaande onderwerpen. In onze live online training leren de deelnemers op interactieve wijze van onze trainers, van elkaar, delen ervaringen & inzichten en bespreken vragen en dilemma’s. 

Neem gerust contact met ons op. Samen met u bepalen we de inhoud, het programma en een passende duur voor uw live online leerervaring.

Aandachtsgebieden:

  • Crisismanagement
  • Overheidssteun en financiering
  • Personeel en kosten
  • Fiscale mogelijkheden
  • Werkkapitaal en liquiditeit  

{{filterContent.facetedTitle}}

Contact

Magda Chrysoulis-Stegeman

Magda Chrysoulis-Stegeman

Senior Director, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 86 70

Volg ons