Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Covid-19: Werken aan uw persoonlijke ontwikkeling, online of op 1,5 meter afstand

De manier waarop we leven, werken en leren is veranderd. Ook het werken aan uw persoonlijke ontwikkeling is veranderd. Naast het online leren en blended leeroplossingen behoort het volgen van klassikale trainingen op 1,5 meter afstand ook tot de nieuwe realiteit.

Voor onze klassikale trainingen geldt dan ook dat wij de richtlijnen van het RIVM volgen en deze op 1,5 meter afstand aanbieden. Wanneer een klassikale training niet kan plaatsvinden, informeren wij onze deelnemers hier tijdig over en wordt de training virtueel (live online) aangeboden.

PwC houdt geregeld webcasts over de impact en de laatste ontwikkelingen van de coronacrisis. Kijk de afgelopen webcasts terug via de links onderaan deze pagina.

"Erg positief dat jullie de training op korte termijn hebben kunnen aanpassen van een face-to-face training naar een online training."

Deelnemer live online training april 2020

Heeft u belangstelling in een bepaald topic omtrent Covid-19, over de uitdagingen die voortvloeien uit de huidige coronacrisis en wilt daarover meer leren? U kunt bij ons een live online training volgen voor verdieping op (een van de) onderstaande onderwerpen. In onze live online training leren de deelnemers op interactieve wijze van onze trainers, van elkaar, delen ervaringen & inzichten en bespreken vragen en dilemma’s. 

Neem gerust contact met ons op. Samen met u bepalen we de inhoud, het programma en een passende duur voor uw live online leerervaring.

Aandachtsgebieden:

  • Crisismanagement
  • Overheidssteun en financiering
  • Personeel en kosten
  • Fiscale mogelijkheden
  • Werkkapitaal en liquiditeit  

{{filterContent.facetedTitle}}

Contact

Magda Chrysoulis-Stegeman

Magda Chrysoulis-Stegeman

Senior Director, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 061 58 22

Volg ons