PwC's Academy

New world. New skills. Ontwikkel uw mensen voor nu en in de toekomst.

Information Corona

Gezien de ontwikkelingen rondom het coronavirus bieden wij onze trainingen via virtual classroom (live online) aan. Wij volgen de richtlijnen en adviezen van het RIVM en zullen deelnemers van onze trainingen tijdig informeren wanneer de situatie aanzienlijk verandert. Mocht u vragen hebben, neem gerust contact met ons op via +31 (0)88 792 86 70 of nl_pwc_academy@pwc.com.

Actueel

Bekijk ons gehele trainingsaanbod

New world. New skills.

De snel veranderende wereld heeft een ingrijpende impact op onze manier van werken en dwingen organisaties om hun personeelsstrategie te herzien. Uw huidige personeel kan niet achterblijven om toekomstbestendig te zijn: hiervoor is upskilling nodig! 

Meer over New world. New skills.

Covid-19

De manier waarop we leven, werken en leren is veranderd. Maar ook in deze tijden blijven wij u ondersteunen in uw persoonlijke ontwikkeling en staan wij op afstand voor u klaar. 

Lees meer over onze aanpak

Digital Academy

In een digitale transformatie is het essentieel om de verantwoording te nemen over je eigen loopbaan en continu te investeren in competenties en persoonlijke ontwikkeling. Dit noemen we een leven lang leren. Wij geloven dat de ontwikkeling van mensen de belangrijkste succesfactor is voor het slagen van de digitale transformatie. En wij helpen uw mensen graag ontwikkelen.

Meer over Digital Academy

Over PwC's Academy

PwC's Academy is een bron van kennis voor uw professionele ontwikkeling en biedt daarnaast een platform voor het opbouwen van relaties. Via PwC's Academy heeft u direct toegang tot de uitgebreide kennis en ervaring van PwC. Al onze trainers zijn hoogopgeleide specialisten. Zij beschikken over een gedegen kennis en een schat aan ervaring om uw medewerkers te ontwikkelen.

Lees meer over PwC's Academy

Playback of this video is not currently available

{{filterContent.facetedTitle}}

Contact

Magda Chrysoulis-Stegeman

Magda Chrysoulis-Stegeman

Senior Director, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 061 58 22

Volg ons