PwC's Academy

New world, new skills: Ontwikkel uw mensen voor nu en in de toekomst.

Gezien de ontwikkelingen rondom het coronavirus in Nederland, kunnen we onze trainingen tot in ieder geval 31 maart niet langer klassikaal aanbieden. Wij werken eraan om onze trainingen via virtual classroom aan te bieden. Zodra wij hierover meer informatie hebben, publiceren wij dit op onze website. In de tussentijd kunt u zich gewoon inschrijven. Mensen die zich al ingeschreven hebben, informeren wij per mail over de voortgang. Mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op via +31 (0)88 792 86 70.
Wij volgen de richtlijnen en adviezen van het RIVM binnen Nederland en zullen deelnemers van onze trainingen tijdig informeren wanneer de situatie aanzienlijk verandert.

Actuele trainingen

Bekijk ons hele trainingsaanbod

Learning with a VR headset

Digital Academy

In een digitale transformatie is het essentieel om de verantwoording te nemen over je eigen loopbaan en continu te investeren in competenties en persoonlijke ontwikkeling. Dit noemen we een leven lang leren. Wij geloven dat de ontwikkeling van mensen de belangrijkste succesfactor is voor het slagen van de digitale transformatie. En wij helpen uw mensen graag ontwikkelen.

Meer over Digital Academy

loading-player

Playback of this video is not currently available

Over PwC's Academy

PwC's Academy is een bron van kennis voor uw professionele ontwikkeling en biedt daarnaast een platform voor het opbouwen van relaties. Via PwC's Academy heeft u direct toegang tot de uitgebreide kennis en ervaring van PwC. Al onze trainers zijn hoogopgeleide specialisten. Zij beschikken over een gedegen kennis en een schat aan ervaring om uw medewerkers te ontwikkelen.

Lees meer over PwC's Academy

Contact

Magda Chrysoulis-Stegeman

Senior Director, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 86 70

Volg ons