Tax, Legal & People en duurzaamheid

Het thema duurzaamheid (ESG) brengt fundamentele veranderingen met zich mee voor organisaties. De wereld van morgen ziet er weer anders uit dan die van vandaag of gisteren. Maatschappelijke trends volgen elkaar snel op, net als de komst van nieuwe wet- en regelgeving die geborgd moeten worden in organisatie en processen. De druk om te veranderen komt ook van stakeholders zoals investeerders, (potentiele) werknemers en consumenten, die verwachten dat bedrijven duurzaamheid omarmen en de fiscale transparantie vergroten. ESG is dan ook niet meer de verantwoordelijkheid van één persoon binnen een organisatie, maar vraagt om een brede aanpak om de transitie organisatiebreed te realiseren

Tax, Legal & People en duurzaamheid

Community of solvers

Onze ‘community of solvers’ staat klaar om samen met u theorie om te zetten in actie, met nieuwe manieren van denken en doen. Mensen en technologie die samenwerken om oplossingen te vinden die groter zijn dan vandaag. Succes gaat niet alleen over klimaatverandering, diversiteit en transparantie. Het gaat erom deze principes - en meer - in te bedden in uw hele bedrijf, van investeringen tot duurzame innovatie.

Hoe kunnen wij u helpen?

Met Tax, Legal & People diensten loopt PwC voorop in de transitie naar duurzaamheid voor organisaties. Door het voorblijven en bijhouden van alle wet- en regelgeving kunnen wij met onze gecombineerde Tax, Legal & People kennis organisaties volledig meenemen in deze transformatie. Of het nu gaat om fiscale vraagstukken, verduurzaming van de arbeidsvoorwaarden of het juridisch afhechten van de verandering.

Volg ons