Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Digitale transformatie

Bedrijfscontinuïteit in het digitale tijdperk

Nieuwe technologieën veranderen de wereld in een razend tempo en de mogelijkheden zijn het voorstellingsvermogen inmiddels ontgroeid. Bedrijven en instellingen ontkomen niet aan een digitale transformatie. Zeker ook omdat de verwachtingen van klanten en eindgebruikers mee veranderen. Bijzondere digitale ervaringen die zij opdoen bij het ene bedrijf, verlangen zij ook van uw organisatie. Hoe blijft u beantwoorden aan de digitale wensen van uw klanten? En wat betekent dat voor uw interne processen? Wat is uw volgende stap in uw digitale transformatie, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de continuïteit van uw bedrijf?

Playback of this video is not currently available

Een leven lang leren

Uit ons onderzoek ‘Een leven lang leren in Nederland’ blijkt dat als we relevant willen blijven in het digitale tijdperk we een omslag moeten maken op het gebied van onderwijs en scholing. Het is van belang dat we ons op op lange termijn scholing richten en niet op korte termijn. Hoe? Lees meer hieronder in ons onderzoek.

Lees ons onderzoek 'Een leven lang leren'

Sluiten uw producten straks nog aan bij de klantvraag?

Wij ondersteunen u bij productinnovatie op basis van nieuwe technologie. En wij denken mee over het implementeren van digitale businessmodellen.

View more

Hoe wint en behoudt u uw klanten?

Wij helpen u met uw customer engagement. Een analyse van de customer experience maakt inzichtelijk hoe klanten uw organisatie beleven. Data-analyse leidt mogelijk tot een scherpere klantsegmentering.

View more

Kunnen uw processen efficiënter?

Wij adviseren u over operationele optimalisatie. Door digitalisering bijvoorbeeld, de inzet van Robotics en Artificial Intelligence of werkmethodes zoals agile en scrum.

View more

Werken uw mensen met de beste tools?

Wij denken mee hoe u uw medewerkers in staat stelt om de klant het beste te bieden. Digitale technologie en processen leiden met de juiste training tot enthousiasme en productiviteit.

View more

Playback of this video is not currently available

Business, eXperience & Technology

Wij helpen met uw digitale transformatie door bedrijven en organisaties te bekijken door drie verschillende lenzen: Business, eXperience en Technology. Onze waarnemingen brengen we samen in een holistische visie op uw verandering. Dit noemen we de BXT-benadering.

Voor businessvragen hebben wij experts in huis die uw sector kennen, verandermanagers, fiscalisten en financieel deskundigen – zoals u ook bij andere projecten van ons gewend bent.

Een belangrijk aspect bij digitale transformatie is de experience – de beleving die door digitale middelen ontstaat. We onderzoeken, testen en begeleiden de experience van uw klanten, medewerkers en andere belanghebbenden.

Technologie is het middel om business en experience te verbinden. Of dat nu om uw huidige technologie gaat zoals het bestaande IT-systeem, of om nieuwe technologie zoals blockchain.

{{filterContent.facetedTitle}}

{{filterContent.facetedTitle}}

Contact

Berry Driessen

Berry Driessen

Experience Consulting Lead

Tel: +31 (0)63 987 32 71

Volg ons