Digitale transformatie

De wereld wijzigt met digitale snelheid

Verwachtingen van klanten veranderen met elk innovatief product en iedere nieuwe dienst. Bijzondere digitale ervaringen die zij opdoen bij het ene bedrijf, verlangen zij ook van uw organisatie. Bent u in staat om de digitale wensen van klanten te beantwoorden? En hoe bereikt u digitale transformatie in uw organisatie, van strategie tot en met executie?

loading-player

Playback of this video is not currently available

BXT: Business needs, customer eXperience en Technology
Delen

Business, eXperience & Technology

Wij helpen bedrijven en organisaties met digitale transformatie door het onderwerp te benaderen op het snijvlak van BXT: Business, eXperience en Technology.

Voor businessvragen hebben wij experts in huis die uw sector kennen, verandermanagers, fiscalisten en financieel deskundigen – zoals u ook bij andere projecten van ons gewend bent.

Wij zijn er door ervaring van overtuigd dat digitale transformatie begint en eindigt bij de customer experience. Daarom onderzoeken we, testen we en begeleiden we de beleving van uw klanten, medewerkers en andere eindgebruikers.

Technologie is het middel om business en customer experience te verbinden. Of dat nu om uw huidige tech gaat zoals het bestaande IT-systeem, of om nieuwe technologie zoals blockchain.

Contact

Rajendra Sitompoel
Director
Tel: +31 (0)88 792 64 97
E-mailadres

Volg ons