I am digital

Digitaliseren is inmiddels de gewoonste zaak van de wereld. En het is vanzelfsprekend dat u meegaat. PwC helpt u daarbij. Wij kijken niet alleen naar technologie, maar ook naar de gevolgen en risico's voor uw organisatie en uw klanten. Zo testen onze ethische hackers belangrijke systemen. Niet met kwade bedoelingen, maar om organisaties weerbaarder te maken voor cyberaanvallen.

BXT: Business, eXperience en Technology

Digital is geen doel op zich. Technologie en digitale oplossingen zijn ondersteunend bij de aanpak van uw vraag. Of die nu gaat over een transformatie van uw businessmodel of over het oplossen van een probleem. PwC is daar altijd goed in geweest. En dat zijn we ook in het digitale tijdperk.

Op basis van uw strategische agenda, brengen we onze experts bij elkaar vanuit verschillende disciplines. Of het nu gaat om onze strategie- en transformatiespecialisten, customer experience designers, data-analisten, cybersecurityexperts of technologieconsultants. Zij werken naadloos met elkaar en met u samen. Van strategie tot en met executie.

We noemen dat onze BXT-aanpak: de combinatie van Business, eXperience en Technology.

Digitale transformatie

Digitale technologie verandert organisaties, producten en diensten, en is een bron van innovatie. De verwachtingen van klanten veranderen door digitalisering minstens zo snel als de technologie zelf. Bedrijven en instellingen staan voor de opgave om een digitale transformatie door te maken die intern veel verandering betekent. En extern zoekt men naar manieren om de eindgebruiker een optimale customer experience te bieden.

Lees meer over digitale transformatie

Cybersecurity

Bedrijven en instellingen gebruiken steeds meer digitale technologie voor hun interne bedrijfsvoering, dienstverlening en producten. Met de mogelijkheden van digitalisering nemen ook de vraagstukken toe rondom cybersecurity. Digitale beveiliging, zoals identity & access management, is inmiddels noodzaak voor elke organisatie, net als een zorgvuldige omgang met privacygevoelige data.

Lees meer over cybersecurity

Data Analytics

Organisaties beschikken over een enorme hoeveelheid veelal digitale data. Wie in staat is om data analytics effectief toe te passen, beschikt over waardevolle inzichten over klanten en producten, bedrijfsvoering en personeel. Big data zijn het beginpunt voor een gedifferentieerde customer experience, procesverbetering en risicomodellering.

Lees meer over data analytics

Tech alliances

Voor optimalisering van de bedrijfsvoering zijn de digitale oplossingen van technologiebedrijven essentieel. PwC biedt gespecialiseerd advies op de producten en diensten van onder meer Oracle, SAP, Salesforce, Microsoft en Workday. Met onze technology alliances brengen we de beste oplossingen naar uw organisatie, van strategie tot en met executie.

Lees meer over onze tech alliances

{{filterContent.facetedTitle}}

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.loadingText}}
Volg ons

Contact

Marcel Jakobsen

Marcel Jakobsen

Chief Digital Officer, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)61 206 60 16

Gerwin Naber

Gerwin Naber

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)65 150 75 75

Tom Hagenaars

Tom Hagenaars

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 20 32

Mona de Boer

Mona de Boer

Partner, Data & Artificial Intelligence, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)61 088 18 59

Ragnar van der Valk

Ragnar van der Valk

Partner Technology, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)65 157 18 35

Hide