I am digital

Digitaliseren is inmiddels de gewoonste zaak van de wereld. En het is vanzelfsprekend dat u meegaat. Maar waar moet u beginnen en welke keuzes maakt u? PwC helpt u daarbij. Wij kijken niet alleen naar technologie, maar ook naar de gevolgen voor uw organisatie en uw klanten. Digitaliseren, maar dan even anders.

BXT: Business, eXperience en Technology

Digital is geen doel op zich. Technologie en digitale oplossingen zijn ondersteunend bij de aanpak van uw vraag. Of die nu gaat over een transformatie van uw businessmodel of over het oplossen van een probleem. PwC is daar altijd goed in geweest. En dat zijn we ook in het digitale tijdperk.

Op basis van uw strategische agenda, brengen we onze experts bij elkaar vanuit verschillende disciplines. Of het nu gaat om onze strategie- en transformatiespecialisten, customer experience designers, data-analisten, cybersecurityexperts of technologieconsultants. Zij werken naadloos met elkaar en met u samen. Van strategie tot en met executie.

We noemen dat onze BXT-aanpak: de combinatie van Business, eXperience en Technology.

loading-player

Playback of this video is not currently available

loading-player

Playback of this video is not currently available

Met PSD2 naar open banking

Banken hebben sinds jaar en dag het alleenrecht op het gebruik van betaalgegevens en de controle over het verlenen van toegang tot de betaalrekening van hun klanten. Maar dat gaat in 2018 veranderen met de komst van PSD2. Deze Europese richtlijn stimuleert de beweging naar een wereld van ‘open banking’. Door PSD2 kunnen betalingen straks ook via andere partijen, zoals fintech-bedrijven lopen. Na akkoord van de consument krijgen zij toegang tot de bancaire infrastructuur en gegevens van consumenten. Zowel voor bestaande banken als voor fintechs biedt dit nieuwe kansen en uitdagingen. Iedereen is gebaat bij een op vertrouwen gebaseerd open banksysteem. Bekijk onze aanbevelingen in deze video.

Training blockchain experience 15 januari

Een hype of de toekomst? Ervaar het nu zelf

Blockchaintechnologie. Wat is het en welke impact heeft het op uw organisatie? En ook, wat zijn de kansen?

Tijdens de Blockchain Experience bent u zelf een knooppunt. Net als uw mededeelnemers. Gezamenlijk vormt u een netwerk dat samen een gedeeld ‘grootboek’ van transacties opstelt. U ervaart hoe een blockchain tot stand komt en leert de basisprincipes van deze technologie.

Tijdens de sessie nemen wij u mee in de impact van blockchain op bestaande bedrijfsmodellen en de nieuwe mogelijkheden die het biedt. Ontdek zelf het brede scala aan toepassingen. Van compliance-oplossingen voor btw-fraude tot een eerlijk en transparant prijsbeleid. Minder bureaucratie en meer innovatie.

Wilt u hieraan deelnemen. Meld u dan nu aan.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Digitale transformatie

Digitale technologie verandert organisaties, producten en diensten, en is een bron van innovatie. De verwachtingen van klanten veranderen door digitalisering minstens zo snel als de technologie zelf. Bedrijven en instellingen staan voor de opgave om een digitale transformatie door te maken die intern veel verandering betekent. En extern zoekt men naar manieren om de eindgebruiker een optimale customer experience te bieden.

Lees meer over digitale transformatie

Cybersecurity

Bedrijven en instellingen gebruiken steeds meer digitale technologie voor hun interne bedrijfsvoering, dienstverlening en producten. Met de mogelijkheden van digitalisering nemen ook de vraagstukken toe rondom cybersecurity. Digitale beveiliging, zoals identity & access management, is inmiddels noodzaak voor elke organisatie, net als een zorgvuldige omgang met privacygevoelige data.

Lees meer over cybersecurity

Data Analytics

Organisaties beschikken over een enorme hoeveelheid veelal digitale data. Wie in staat is om data analytics effectief toe te passen, beschikt over waardevolle inzichten over klanten en producten, bedrijfsvoering en personeel. Big data zijn het beginpunt voor een gedifferentieerde customer experience, procesverbetering en risicomodellering.

Lees meer over data analytics

Tech alliances

Voor optimalisering van de bedrijfsvoering zijn de digitale oplossingen van technologiebedrijven essentieel. PwC biedt gespecialiseerd advies op de producten en diensten van onder meer Oracle, SAP, Microsoft en Workday. Met onze technology alliances brengen we de beste oplossingen naar uw organisatie, van strategie tot en met executie.

Lees meer over onze tech alliances

Klantcases

Video's

Contact

Marc Diepstraten
Partner
Tel: +31 (0)88 792 63 58
E-mailadres

Frank Engelen
Partner
Tel: +31 (0)88 792 42 50
E-mailadres

Volg ons