MyFinance voor vermogende families

Alle zorg uit handen

MyFinance is uw digitale ‘family office’. Met MyFinance nemen wij u alle zorg uit handen. U heeft een eigen digitale kluis, veilig en volledig AVG proof. Daarin vindt u al uw wereldwijde financiële familie gegevens overzichtelijk bij elkaar. Van vermogensstructuur tot alle compliance verplichtingen. Binnen handbereik. Makkelijk en veilig.

Financieel inzicht voor vermogende families

Overzicht is de kern van goed vermogensbeheer. Met dat voor ogen ontwikkelden wij MyFinance. Daarmee heeft u alles binnen handbereik voor optimaal inzicht. My Finance is een digitaal platform waarmee u real time de status van uw financiële positie ziet. Waar ook ter wereld. Overzichtelijk en veilig. 24 uur per dag. 7 dagen per week. 

Advies van topconsultants

Via My Finance hebben wij een actueel inzicht in uw vermogen en stelt u ons in staat optimaal  te adviseren over uw familievermogen en de structuur. Ook denken wij graag mee over zaken als opvolging en vermogensoverdracht. Alles afgestemd op de ambitie van de familie.

De prijs staat vast

MyFinance biedt kwaliteit voor een vaste prijs. Helder en duidelijk. U staat nooit voor verrassingen als het om kosten gaat. Samen bespreken wij uw wensen. Daarna stellen wij op maat ons aanbod samen. Alles sluit exact aan bij wat u wilt. Wilt u meer? Dan krijgt u meer.

Volg ons

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Required fields are marked with an asterisk(*)

Bij het verstrekken van uw e-mailadres erkent u de privacy statement gelezen te hebben, en gaat u akkoord met het verwerken van de data in overeenkomst met de privacy statement. (inclusief internationale gegevens uitwisseling). Mocht u op een bepaald moment van gedachten veranderen over het ontvangen van informatie van ons, dan kunt u ons dit laten weten via het contactformulier.

Contact

Niels Govers

Niels Govers

Partner, Eindhoven, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 54 20

Emmeline van der Bas

Emmeline van der Bas

Manager, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 42 77

Hide