MyFinance

Inzicht en advies wanneer u dat wilt

Alles binnen handbereik

MyFinance is het gebruiksvriendelijke digitale platform voor alle tax, legal en compliance gerelateerde zaken, inclusief een digitale kluis. Met MyFinance bieden wij u een totaalpakket. Al uw financiële zaken binnen handbereik, inzicht in uw financiële positie en toegang tot advies wanneer u dat nodig heeft. 

Onze experts denken graag met u mee en kunnen u adviseren over strategische ondernemingsvragen. Bijvoorbeeld over financieringsvraagstukken en ondernemen in binnen- en/of buitenland. Met MyFinance heeft u direct toegang tot de kennis en ervaring van onze experts en internationaal netwerk. MyFinance: uw vraagbaak, accountant en financieel adviseur. 

Online, makkelijk en veilig.

Met MyFinance heeft u toegang tot uw financiële positie, waar ook ter wereld. In ons online platform zijn de (financiële) gegevens 24/7 veilig opgeslagen en digitaal benaderbaar. Daarnaast wordt u via MyFinance op de hoogte gehouden van relevante informatie en nieuwsberichten en kunt u onze digitale tooling benaderen. Met MyFinance kunnen we alle informatie en documenten, zoals aangiften en belastingaanslagen, AVG-proof aanbieden.

Wilt u weten wat MyFinance voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

MyFinance hebben we ontwikkeld samen met onze klanten, specifiek voor verschillende marktsegmenten. Binnen elk segment staan de experts van PwC voor u klaar, met specifieke (markt)kennis om u van dienst te zijn.

Onze services

MKB-ondernemingen

Als ondernemer bent u altijd druk en uw tijd is kostbaar. Met MyFinance heeft u uw adviseur, accountant en boekhouder altijd binnen handbereik. Wij nemen u alle zorg uit handen. Van uw publicatiestukken en jaarcijfers tot uw fiscale aangiften en alle andere compliance-verplichtingen. Wij staan voor u klaar. Makkelijk en uiteraard geheel veilig en volledig AVG-proof.

Partnerorganisaties

Bent u partner in een maatschap of ander samenwerkingsverband? Dan wilt u precies weten hoe de zaak er financieel voor staat. Hoe zit het met de winst en uw aandeel daarin? Wat zijn de financiële risico’s en hoe houdt u de vinger aan de pols? MyFinance biedt u dat overzicht. Het digitale platform geeft u real time inzicht in zowel de bedrijfsfinanciën als in uw eigen financiële situatie. Uiteraard geheel AVG-proof.

Publieke Sector

Ook voor instellingen in de public sector biedt PwC haar fiscale en juridische dienstverlening via MyFinance aan. De fiscale nieuwsvoorziening wordt in MyFinance ondergebracht. En ook de fiscale en juridische documentatie kan in de digitale kluis opgeborgen worden. De structuur van deze kluis ondersteunt de instelling bij de vormgeving van de fiscale en juridische functie. In de nabije toekomst zal Myfinance ook de toegangspoort zijn naar de digitale toepassingen die wij beschikbaar hebben voor onze cliënten. Belangrijk daarbij is natuurlijk dat alle communicatie AVG-proof plaatsvindt.

Scale-ups

U runt een succesvol bedrijf en bent de afgelopen jaren flink gegroeid of verwacht de komende jaren flink te groeien? Dan wilt u dat uw financieel beheer in hetzelfde tempo meegroeit. Met MyFinance heeft u real time inzicht in de financiële positie van uw onderneming. Veilig en AVG-proof. We delen ook graag onze benchmark rapportages met u, om u meer houvast te geven.

Vermogende families

MyFinance is uw digitale ‘family office’. Daarin vindt u al uw (wereldwijde) financiële familiegegevens overzichtelijk bij elkaar. Van vermogensstructuur tot alle compliance-verplichtingen. Geen gedoe meer, maar alles op één plek en met één muisklik binnen handbereik. Makkelijk uiteraard geheel veilig en volledig AVG-proof.

Afspraak is afspraak

Met MyFinance regelt u al uw financiële en fiscale zaken veilig online en met een minimum aan moeite en kosten. De kosten heeft u zelf in de hand: het gebruik van het platform is kosteloos en u bepaalt zelf welke dienstverlening u wilt afnemen. PwC regelt de rest. Ons team van ervaren accountants en adviseurs gaat direct voor u aan de slag en geven waar nodig passend advies. 

Alle zorg uit handen

Overzicht is de kern van goed vermogensbeheer. Met dat voor ogen ontwikkelden wij MyFinance samen met onze klanten. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij continu aan de doorontwikkeling van ons platform.

MyFinance biedt u een digitaal platform waarmee u real time de status van uw financiële positie ziet. Waar ook ter wereld. Overzichtelijk en veilig. 24 uur per dag. 7 dagen per week. Wilt u ook uw administratie binnen handbereik voor optimaal inzicht? Wij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op en wij helpen u verder!

Bij PwC creëren wij waarde voor onze klanten en dragen wij bij aan het vertrouwen in de maatschappij en aan het oplossen van belangrijke problemen.

Verifieer uw UBO-registratieverplichtingen gemakkelijk via onze UBO webtool of via onze ‘UBO Analyser’ dienstverlening

UBO webtool

De UBO (Ultimate Beneficial Owner) webtool stelt u in staat om op eenvoudige wijze te controleren of uw Nederlandse organisatie verplicht is om haar UBO(‘s) te registreren in het UBO-register. De tool geeft ook inzicht in wie de UBO(‘s) is/zijn en welke informatie geregistreerd moet worden in het UBO-register.

‘UBO Analyser’ dienstverlening

Door middel van onze speciaal ontwikkelde ‘UBO Analyser’ zijn wij in staat voor (internationale) groepsstructuren in kaart te brengen welke UBO-registratieverplichtingen gelden in verschillende EU- en EER-landen, wie de UBO(‘s) is/zijn en welke gegevens geregistreerd moeten worden in het betreffende lokale UBO-register. Zowel onze UBO webtool als de ‘UBO Analyser’ dienstverlening bieden slechts een indicatie, zonder expliciete of impliciete verklaringen of garanties te geven.

Naar de UBO-tooling

Volg ons

Contact

Marvin Wentink

Marvin Wentink

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)61 372 23 32

Hide