MyFinance voor partnerorganisaties

Alle zorg uit handen

Met MyFinance nemen wij u alle zorg uit handen. Van uw publicatiestukken en jaarcijfers tot uw fiscale aangiften en andere compliance-verplichtingen. U heeft een eigen digitale kluis, veilig en volledig AVG proof. Daarin vindt u al uw financiële gegevens overzichtelijk bij elkaar. Binnen handbereik. Makkelijk en veilig.

De prijs staat vast

MyFinance biedt kwaliteit voor een vaste prijs. Helder en duidelijk. U staat nooit voor verrassingen als het om kosten gaat. Samen bespreken wij uw wensen. Daarna stellen wij op maat ons aanbod samen. Alles sluit exact aan bij wat u wilt. Wilt u meer? Dan krijgt u meer.

Financieel inzicht voor partners en de organisatie

Overzicht is de kern van goed financieel beheer. Bent u partner in een maatschap of ander samenwerkingsverband? Dan wilt u precies weten hoe de zaak er financieel voor staat. Hoe zit het met de winst en uw aandeel daarin? Wat zijn de financiële risico’s en hoe houdt u de vinger aan de pols? Met dat voor ogen ontwikkelden wij MyFinance. Een digitaal platform waarmee u real time inzicht heeft in zowel de bedrijfsfinanciën als in uw eigen financiële situatie.

Advies van topconsultants

Met MyFinance heeft u direct toegang tot onze topconsultants. Zij denken met u mee en hebben veel ervaring met partnerorganisaties. Advies gericht op elke fase in uw partner carrière.

Als u wilt, zijn onze adviseurs bij u op locatie beschikbaar tijdens vaste inloopdagen.

Contact

Almar van Keulen

Almar van Keulen

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 18 31

Marvin Wentink

Marvin Wentink

Director, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 36 64

Volg ons

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Required fields are marked with an asterisk(*)

Bij het verstrekken van uw e-mailadres erkent u de privacy statement gelezen te hebben, en gaat u akkoord met het verwerken van de data in overeenkomst met de privacy statement. (inclusief internationale gegevens uitwisseling). Mocht u op een bepaald moment van gedachten veranderen over het ontvangen van informatie van ons, dan kunt u ons dit laten weten via het contactformulier.

Contact

Diederik van Dommelen

Diederik van Dommelen

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 39 55

Marvin Wentink

Marvin Wentink

Director, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 36 64

Hide