Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Talk About Tax game

Start het gesprek vandaag nog!

De fiscale wereld verandert. Maatschappelijk, politiek, maar ook in bedrijven, NGO's en regelgevers is het debat over verantwoord fiscaal management en belastingmoraal relevanter dan ooit. De cruciale rol van belastingheffing en financiering van de Sustainable Development Goals en de Covid-19-pandemie hebben dit nog versterkt. Het debat is breed. Van tax planning tot fiscale stimulering van elektrisch rijden, tot belasting als onderdeel van de duurzaamheidsagenda. Het debat vindt plaats aan de keukentafel, online, in talkshows en in boardrooms en collegezalen. PwC Tax & Legal begeleidt en helpt bij het innemen van evenwichtige posities. Daarom hebben we het spel ‘Talk About Tax’ ontwikkeld. In deze game laten we een aantal fiscale dilemma's zien in een interactieve 3D-omgeving.

Playback of this video is not currently available

1:22

Talk About Tax

Ervaar de dilemma’s vanuit verschillende invalshoeken

Laat u met de ‘Talk About Tax game’ meenemen door onze virtuele gastheer Tax-E. Vanuit zijn ruimteschip geeft hij je een andere kijk op onze planeet en op belastingen. Ga samen met uw PwC-adviseur in gesprek en ontdek de verschillende stakeholderperspectieven en visies op actuele fiscale dilemma's. Met het spel ‘Talk About Tax’ willen we van Tax & Legal het voortouw blijven nemen in het voeren van maatschappelijke en transformationele debatten met onze klanten, stakeholders en elkaar. Het is onze bedoeling om het bewustzijn van belastingen en de belangrijke rol die het speelt in duurzame maatschappelijke groei te vergroten.

Speel de PwC Talk About Tax game online met uw PwC adviseur, of maak een afspraak om de wereld van belastingen virtueel te betreden met behulp van een VR-bril!

Neem contact op om een afspraak te maken

Required fields are marked with an asterisk(*)

Bij het verstrekken van uw e-mailadres erkent u de privacy statement gelezen te hebben, en gaat u akkoord met het verwerken van de data in overeenkomst met de privacy statement (inclusief internationale gegevensuitwisseling). Mocht u op een bepaald moment van gedachten veranderen over het ontvangen van informatie van ons, dan kunt u ons dit laten weten via het contactformulier.

Ga vandaag het gesprek aan

In de wereld van vandaag herdefinieert u uw visies en strategieën om tegemoet te komen aan de verwachtingen van een bredere groep van stakeholders. Vandaag start u het gesprek. Graag kijken wij met u kijken vanuit verschillende 's:invalshoeken naar de volgende drie fiscale dilemma:

PwC standpunten op de dilemma’s

Volg ons

Contact

Marc Diepstraten

Marc Diepstraten

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 63 58

Marcel Jakobsen

Marcel Jakobsen

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)61 206 60 16

Hide