Legal

De tech-enabled juridisch partner voor complexe transformaties

De dynamische omgeving waarin veel bedrijven en organisaties actief zijn, vraagt om juridische diensten met eenzelfde wendbaarheid. Juridisch advies is voor u van waarde als het is afgestemd op uw strategie en bedrijfsactiviteiten, wordt geïmplementeerd met kennis van uw sector en als de gevolgen zijn doordacht vanuit, onder meer, fiscaal en financieel perspectief.

Combinatie van advocaten, consultants en bedrijfsjuristen

Als legal consultants combineren we de vaardigheden van traditionele advocaten, consultants en bedrijfsjuristen. We leveren kwalitatief hoogwaardig juridisch advies zoals de traditionele advocatuur. Dat combineren we met de vaardigheden, de ondernemende benadering en de technologische ondersteuning voor complexe projecten van consultants. Net als bedrijfsjuristen werken we samen met andere disciplines, zoals finance, tax, strategy, compliance, audit, risk management, marketing en HR.

Marktkennis en benchmarking

Als onderdeel van het wereldwijde PwC-netwerk hebben we veel meer marktkennis en mogelijkheden voor benchmarking dan de meeste traditionele juridische dienstverleners. We maken gebruik van de verschillende invalshoeken die PwC biedt. Onze purpose is het oplossen van belangrijke problemen voor onze klanten door verder te kijken dan de strikte juridische analyse en te bouwen aan vertrouwen in de maatschappij.

Volg ons