Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Eindejaarstips

04/11/21

2022 in zicht - Tips voor uzelf, maar ook voor uw organisatie

Het is bijna 2022. Welke acties moet u nog voor het eind van dit jaar ondernemen en welke zaken moet u juist uitstellen tot volgend jaar om bestaande en nieuwe fiscale faciliteiten te benutten? We hebben voor u alvast een selectie gemaakt van actuele fiscale tips en daarnaast overige tips en aandachtspunten.

De meest actuele tips en aandachtspunten voor 2022 zijn gebaseerd op het pakket Belastingplan 2022 en andere lopende wetsvoorstellen. Ook tips die verband houden met (tijdelijke) goedkeuringen in het kader van de coronacrisis komen aan bod. Klik daarvoor op deze link: 2022 in zicht - Actuele fiscale tips voor uzelf en uw organisatie.

De overige (jaarlijks terugkerende) fiscale en juridische tips en aandachtspunten vindt u hierna. Onze selectie is gebaseerd op de huidige wetgeving en rechtspraak.

Wilt u meer informatie over de toepassing van een of meer tips en aandachtspunten? Of hebt u advies nodig? Neem dan contact op met uw PwC-adviseur. Die helpt u daarbij graag verder.

Organisatie

Is uw organisatie goed voorbereid op 2022? Welke zaken kunt u nu al voor uw onderneming regelen zodat u uw fiscale positie kunt optimaliseren? Of is het juist verstandig om hiermee nog even te wachten?

Tips en/of aandachtspunten

Particulier

Wat kunt u nu al doen om in 2022 fiscaal voordeel te behalen, en wat kunt u beter even uitstellen? Welke acties kunt u als particulier ondernemen en waar moet u rekening mee houden?

Tips en/of aandachtspunten

Contact

Knowledge Centre

Rotterdam, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 43 51

Volg ons