I am digital

In een wereld die sneller digitaliseert dan ooit is de vraag niet of u meegaat, maar hoe. PwC helpt daarbij door nieuwe waarde te creëren op het snijvlak van businesstransformatie, klantbeleving en technologie. Van strategie tot en met executie. Digital done differently.

BXT: Business, eXperience en Technology

Digital is geen doel op zich. Technologie en digitale oplossingen zijn ondersteunend bij de aanpak van uw vraag. Of die nu gaat over een transformatie van uw businessmodel of over het oplossen van een probleem. PwC is daar altijd goed in geweest. En dat zijn we ook in het digitale tijdperk.

Op basis van uw strategische agenda, brengen we onze experts bij elkaar vanuit verschillende disciplines. Of het nu gaat om onze strategie- en transformatiespecialisten, customer experience designers, data-analisten, cybersecurityexperts of technologieconsultants. Zij werken naadloos met elkaar en met u samen. Van strategie tot en met executie.

We noemen dat onze BXT-aanpak: de combinatie van Business, eXperience en Technology.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Video's

Game of Threats

Game of Threats

Game of Threats is een strategisch digitaal spel om cybersecurity bewustzijn te creëren. Tijdens dit spel spelen twee teams tegen elkaar, waarbij het ene team zichzelf moet verdedigen tegen de cyberaanval die vanuit het andere team komt. De spelomgeving biedt een realistische ervaring, waarin beide teams snel beslissingen moeten nemen die gebaseerd zijn op minimale informatie. Bij Game of Threats staat kritische besluitvorming centraal en krijgen de spelers inzicht in de complexiteit van cybersecurity en de stappen die genomen moeten worden om hun organisatie beter te beveiligen.

Contact us

Marc Diepstraten
Partner
Tel: +31 (0)88 792 63 58
E-mailadres

Frank Engelen
Partner
Tel: +31 (0)88 792 42 50
E-mailadres

Volg ons