People and Organisation

De arbeidsmarkt verandert. In een internationale wereld worden medewerkers van steeds grotere waarde om daadwerkelijk het verschil te maken.

Tevreden medewerkers, productieve organisatie

Medewerkers en hun vaardigheden zijn de basis voor elke organisatie. Een goed ingericht arbeidsvoorwaardenbeleid, een optimale Employee Experience en een professionele HR-functie zorgen ervoor dat mensen met de juiste capaciteiten voor de organisatie willen werken, dat medewerkers tevreden zijn en dat zij optimaal bijdragen aan de doelen van de organisatie. Daarvoor biedt het passende arbeidsvoorwaarden en werkomstandigheden die steeds meer aansluiten bij de wensen van het individu.

Organisaties en HR transformeren

Net zoals de wensen van medewerkers veranderen, transformeren organisaties ook – door nieuwe technologie en businessmodellen, door fusies en overnames, door de veranderende markt en economie. Hoe uw mensen en uw hr-organisatie, onder voortdurend veranderende omstandigheden optimaal presteren? De professionals van PwC People and Organisation helpen u graag met onder meer onderstaande expertises. Wij werken samen met u aan oplossingen, van strategie tot en met uitvoering.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Arbeidsrecht

Arbeid binnen een onderneming kent vele belanghebbenden en juridische implicaties. Zo kan de inrichting van arbeidsovereenkomsten grote juridische gevolgen hebben voor uw organisatie. Dit alles kan nog complexer worden in het geval van reorganisaties of internationale werknemers. U wilt dan een adviseur die u op alle gebieden van het arbeidsrecht kan bijstaan.

Lees meer over Arbeidsrecht

 

View more

HR-transformatie

Bedrijven en organisaties transformeren om in te spelen op een veranderende toekomst. Ze gaan meer agile werken, digitaliseren dienstverlening, betreden andere markten en regio’s of groeien door fusie of overname. Om die veranderingen te laten slagen, verandert de HR-functie mee. HR-managers willen de kosten van hun afdeling optimaliseren, de productiviteit verhogen en risico’s beheersen rondom fraude, reputatie en compliance. Hoe zorgt u dat uw HR-functie klaar is voor de toekomst van uw business?

Lees meer over HR-transformatie

View more

People Analytics

Mensen en hun vaardigheden zijn het fundament van elke organisatie. De hr-afdeling kan met personeelsdata een strategische rol spelen. Toch worden digitale hr-data vooral beperkt gebruikt voor standaardrapportages. Ook bij specifieke personeelskwesties, zoals hoog ziekteverzuim of verloop, is het gebruik van data-inzichten vaak onvoldoende ontwikkeld. Hoe kan uw hr-afdeling de kracht van people analytics toepassen om specifieke vraagstukken op te lossen, nieuwe inzichten te genereren en een strategische bijdrage te leveren?

Lees meer over People Analytics

View more

Pensioenen organiseren en uitvoeren

Het Nederlandse pensioenstelsel verandert. Onze robuuste pensioenvoorziening staat onder druk door de gestegen levensverwachting, de veranderende arbeidsmarkt en de langdurig lage rente. Wijzigingen in het pensioenstelsel hebben direct gevolgen voor pensioenfondsen, uitvoeringsorganisaties en vermogensbeheerders. Hoe zorgt u ervoor dat uw organisatie optimaal kan functioneren in een veranderende pensioensector?

Lees meer over pensioenen organiseren en uitvoeren

View more

People related tax

Medewerkers en hun vaardigheden zijn de basis voor elke organisatie. Een goed ingericht arbeidsvoorwaardenbeleid, een optimale Employee Experience en een professionele HR-functie zorgen ervoor dat mensen met de juiste capaciteiten voor de organisatie willen werken.

Lees meer over people related tax

View more

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}

Laat hier uw gegevens achter

Required fields are marked with an asterisk(*)

Bij het verstrekken van uw e-mailadres erkent u de privacy statement gelezen te hebben, en gaat u akkoord met het verwerken van de data in overeenkomst met de privacy statement. (inclusief internationale gegevens uitwisseling). Mocht u op een bepaald moment van gedachten veranderen over het ontvangen van informatie van ons, dan kunt u ons dit laten weten via het contactformulier.

Contact

Bas van de Pas

Bas van de Pas

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 69 89

Hide